Mennyire nehéz lelkileg egy anyának otthagynia a babáját az inkubátorban?
Off, én amúgy ezt nem értem hogy működik.
Mármint ugye megszületik a babám, megvan a neve is meg minden, elhozom, majd visszamegyek a kórházba és beteszem az inkubátorba. Védőnő és gyerekorvos érdeklődik hogy van a pici, és azt mondon hogy lemondtam róla, inkubátorban van.
Visszavezethető simán hogy kié a gyerek, nem? Vagy nem tudom hogy működik is ez. Egyáltalán hogy reagál erre a védőnő és a gyerekorvos? Betelefonálhatnak a klinikára?
Nem akarok senkit megbántani ezzel, csak kíváncsiságból kérdezem.
Ezek általában nem gondozott terhességek és nem kórházi szülésből maradnak ott. Ez egy mentőöv a babáknak.
Szerintem amúgy hatalmas lelki erő kell ehhez. Biztos vannak gonosz emberek is, de pl egy hajléktalan nőnek, aki próbál talpra állni, lehet ez a döntése. Attól még lehet, hogy imádta volna a babát és dúlnak benne a hormonok, de többet akar adni neki. Szerintem akkor kegyetlen nehéz lehet otthagyni, és csak bízni benne, hogy jó lesz neki és szeretni fogják. Őszintén sajnálom, akinek ilyen döntést kell meghoznia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!