Juhász Bernát és Juhász Kolos? Milyen? Illenek a vezetéknévhez? Mi az első benyomásotok?
Figyelt kérdés
2023. máj. 16. 20:56
1/11 anonim válasza:
A Bernát tetszik, a Kolos nem illik a vezetéknévhez, de amúgy sem tetszik.
2/11 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik külön - külön és együtt is. Tömör, nem félreérthető, férfias.
3/11 anonim válasza:
Szerintem mindkettő illik a vezetéknévhez.
4/11 anonim válasza:
Ugyan egyik név se tetszik kimondottan, mégis mindkettő jól hangzik a vezeteknevvel
5/11 anonim válasza:
Mindegyik jó. Talán a Bernát jobban illik a vezetéknévhez, de nekem személy szerint a Kolos jobban tetszik.
6/11 anonim válasza:
Jók együtt, egy picit talán jobb a Kolossal.
7/11 anonim válasza:
Nekem a Pál utcai fiúkból a Pásztorok jutnak eszembe róla. :D Nem kifejezetten lenne rajta a listámon, de nem rosszak.
8/11 anonim válasza:
A Juhász Bernát nekem olyan kutya név... Szerintem a Bernáthegyi meg a juhász kutya valahogy így...
Én személy szerint fiú neveknél a hagyományosabbakat kedvelem, nekem ezek olyan erőltetten különleges akarok lenni nevek, de közben nem veszik észre, hogy az óvodákban már gyakoribb a Kolos név mint a János...
9/11 anonim válasza:
Ezzel a vezetéknévvel kifejezetten jók, és egymás mellé is illenek testvéreknél.
10/11 anonim válasza:
A Bernát tetszik, de a Kolosról a kolostor jut az eszembe :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!