Liliputi mei tai háti hordozó vagy tündérputtony?
Figyelt kérdés
4hónapos a fiam,a kengurut imádja,de abban mégsem tudok főzőcskézni,stb.és ezért gondoltam egy "kompakt" háti hordozóra.de nem tudom melyik a jobb.
pro kontra egyik másik?
Mi a különbség tulajdonképpen köztük,az árán kívül?És hogy van megkötve,hogy tartja a babát?
2010. okt. 10. 13:55
1/1 anonim válasza:
Én csak annyit tudok segíteni, hogy nekem Tündérputtony van. Barátnőmnek liliputija van, semmi különbséget nem láttam.
Én használtan vettem, ő újonnan. Az enyémnek sincs semmi baja.
Megkötni sokféleképpen lehet, elől, csípőn, háton és ezeken belül a kötözések is több félék lehetnek.
Az első gyereknél kenguruztam, de talán 2szer, mert annyira kényelmetlen volt, és a gyerek sem szerette. A másodiknál volt kendőm is, de a MT sokkal jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!