Miért van az, hogy csak az üveges babaételt eszi meg?

Mi pont ellenkezőleg jártunk.
Amióta megkóstola a főztömet, az üveges nem jön be neki:)
Amúgy én azt nem értem,hogy a gyümölcsös desszertek miért vannak olyan émelyítő édesre csinálva,hogy én már a szagától is hányni tudnék? Ráadásul az íze se olyan pl. a szilvának, banánnak, mint az üvegesekben.
Te miket főzöl neki?

Az enyém kizárólag anyatejes.
Először próbálkoztam a nyers gyümölccsel, alma, körte, barack. Pár kanállal megevett belőle. Azt mondta a védőnő, hogy 1-1 hétig próbálkozzak minddel. Még a gyümölcsből csak-csak evett valamit. Aztán próbáltam a krumplit, répát, de az első kanál után elfordul, és szorítja össze a száját.
Üvegesből is inkább csak a gyümölcsöseket szereti. Szerintem is rettentő édesek, a védőnő szerint pont azért szeretik, mert az anyatej is édes. De nem értem, mert friss, érett barackot daráltam le neki, szerintem isteni finom volt, és nem kellett. Az üveges meg olyan, mint a tömény baracklekvár, na azt eszi.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!