Sűrűsödik a babák haja, ha vágják?
Figyelt kérdés
Nem igazán találok benne biológiai szempontból logikát, így nekem eszembe sem jutott, de mostmár kb. az 5. kérdést kapom az egy éves kislányommal kapcsolatban, hogy mikor vágjuk le a haját... Amikor azt mondom nem terveztük, akkor jön a döbbent arc és hogy úristen én azt akarom, hogy ilyen ritka maradjon a lányom haja!?
Szóval van ebben valami? Tényleg le kéne vágni 2-3-szor mielőtt növeszteni kezdjük?
2023. máj. 7. 23:53
11/11 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom, köszi a megerősítést. Gondolom majd a babahajak kihullanak és szép lassan nő is mellé, dúsul. Szerintem most tök aranyosan nő a haja, majd ha a formája lesz nagyon össze-vissza, akkor kicsit alakítunk rajta, addig nem nyúlunk hozzá. :)
2023. máj. 8. 08:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!