Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ilyenkor mit kell csinálni ?

Ilyenkor mit kell csinálni ?

Figyelt kérdés

3.5 hónapos kisfiam szerintem megfázott. Szegénykém taknyos. Egyenlőre más tünete nincs. Próbálom melegen öltöztetni. Mást nem tudom mit tudnék. Valami tanács ?

Írországban élünk nagyon változó az időjárás szegény valahogy megfazott . Annyira bánt . Én vagyok a hibás . Ki más . :(

2023. máj. 7. 05:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

A "megfázást" = nátha VÍRUS okozza. Általában rhinovírus. Nem a hideg!

Amúgy Írországban is van gyerekorvos gondolom,vidd el.

2023. máj. 7. 07:08
 2/13 anonim ***** válasza:
85%
Ha van nálatok orrszívó, használd azt, meg vidd el gyerekorvoshoz, ha egy napon belül nem javul. Illetve ha lázas lenne, azonnal kórház. Amúgy szoptasd ha tudod, az anyatejjel adsz neki ellenanyagokat.
2023. máj. 7. 07:13
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

A meleg öltöztetés/ túlöltöztetés kàros.

Megfázás=nátha esetén sem kell melegebben, mint amúgy.

Szívni kell az orrát, tengervizes orrspré.

Ha lázas akkor mindenképpen elvinni orvoshoz.

Lázhoz útmutató:

[link]

Én egyébként is megmutatnám dokinak hètfőn.

2023. máj. 7. 07:23
 4/13 anonim ***** válasza:
89%
Szivd az orrat,szoptasd sokat,hetfon orvos..ennyit tudsz tenni.nem tragedia egy kis natha
2023. máj. 7. 08:22
 5/13 A kérdező kommentje:
Rájöttem hogy miért taknyos fogzik már egy ideje tegnap nagyon nyűgös is volt miatta valószínű ezért lett taknyos is ez is egy tünet.
2023. máj. 7. 09:31
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Akkor is kiszívhatod az orrát nyugodtan és a tengervizes orrspray is jól jön, hogy könnyebben kapjon levegőt.
2023. máj. 7. 12:54
 7/13 anonim ***** válasza:
23%
Egyes ezt az infót én is tudom, de a tapasztalatok azt mutatják, hogy nagyon nem igaz. Ha én nem veszek fel sálat és hideg van, másnapra mindig megfázok. Kivétel nélkül! Tegnap pedig a fiam leizzadt kint mert sokat mozgott, időközben lehűlt az idő. Mára betaknyosodott.
2023. máj. 7. 12:56
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Meg fogsz bolondulni, ha minden betegségnél magadat hibáztatod.
2023. máj. 7. 20:06
 9/13 A kérdező kommentje:
Utolsó . Megértem , igaz. De meg is én vagyok érte a felelős . Nehéz nem magam hibáztatni 😔
2023. máj. 8. 05:14
 10/13 A kérdező kommentje:
Mellékesen 😔 most volt hajnali etetés és hurutosan köhögött nem egyszer de vissza aludt nehezen szerencsére . Egész nap jól volt tegnap végül és nem is aggódtam . De reggel felhívom az orvost ez nem normális hogy így köhögött 😔szegénykém . Meg 4 hónapos sincs ❤️
2023. máj. 8. 05:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!