Ilyenkor mit kell csinálni ?
Figyelt kérdés
3.5 hónapos kisfiam szerintem megfázott. Szegénykém taknyos. Egyenlőre más tünete nincs. Próbálom melegen öltöztetni. Mást nem tudom mit tudnék. Valami tanács ?
Írországban élünk nagyon változó az időjárás szegény valahogy megfazott . Annyira bánt . Én vagyok a hibás . Ki más . :(
2023. máj. 7. 05:51
1/13 anonim válasza:
A "megfázást" = nátha VÍRUS okozza. Általában rhinovírus. Nem a hideg!
Amúgy Írországban is van gyerekorvos gondolom,vidd el.
2/13 anonim válasza:
Ha van nálatok orrszívó, használd azt, meg vidd el gyerekorvoshoz, ha egy napon belül nem javul. Illetve ha lázas lenne, azonnal kórház. Amúgy szoptasd ha tudod, az anyatejjel adsz neki ellenanyagokat.
3/13 anonim válasza:
A meleg öltöztetés/ túlöltöztetés kàros.
Megfázás=nátha esetén sem kell melegebben, mint amúgy.
Szívni kell az orrát, tengervizes orrspré.
Ha lázas akkor mindenképpen elvinni orvoshoz.
Lázhoz útmutató:
Én egyébként is megmutatnám dokinak hètfőn.
4/13 anonim válasza:
Szivd az orrat,szoptasd sokat,hetfon orvos..ennyit tudsz tenni.nem tragedia egy kis natha
5/13 A kérdező kommentje:
Rájöttem hogy miért taknyos fogzik már egy ideje tegnap nagyon nyűgös is volt miatta valószínű ezért lett taknyos is ez is egy tünet.
2023. máj. 7. 09:31
6/13 anonim válasza:
Akkor is kiszívhatod az orrát nyugodtan és a tengervizes orrspray is jól jön, hogy könnyebben kapjon levegőt.
7/13 anonim válasza:
Egyes ezt az infót én is tudom, de a tapasztalatok azt mutatják, hogy nagyon nem igaz. Ha én nem veszek fel sálat és hideg van, másnapra mindig megfázok. Kivétel nélkül! Tegnap pedig a fiam leizzadt kint mert sokat mozgott, időközben lehűlt az idő. Mára betaknyosodott.
8/13 anonim válasza:
Meg fogsz bolondulni, ha minden betegségnél magadat hibáztatod.
9/13 A kérdező kommentje:
Utolsó . Megértem , igaz. De meg is én vagyok érte a felelős . Nehéz nem magam hibáztatni 😔
2023. máj. 8. 05:14
10/13 A kérdező kommentje:
Mellékesen 😔 most volt hajnali etetés és hurutosan köhögött nem egyszer de vissza aludt nehezen szerencsére . Egész nap jól volt tegnap végül és nem is aggódtam . De reggel felhívom az orvost ez nem normális hogy így köhögött 😔szegénykém . Meg 4 hónapos sincs ❤️
2023. máj. 8. 05:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!