Hogyan szoktassam le a cumisüvegről?
Figyelt kérdés
Kislányom 20 hónapos, és a reggeli/esti kakaót is cumisüvegből issza, amivel nem is lenne baj, viszont inni is csak és kizárólag abból hajlandó. Vettem 100 féle csőrös poharat, szívószálas kulacsokat, szilikonos csőröst, mindent. A kisivólét sem hajlandó inni. Elfordítja a fejét és kb ordít ha nem a cumisüvegből adom, vagy ha kicserélem a cumifejet rajta. Voltam drasztikus is, de képes volt 4-5 órán keresztül nem inni emiatt.. ja és csak fekve iszik.. ülve nem.. már eléggé aggaszt a dolog és nem tudom mit csinálhatnék még :(2023. máj. 4. 22:19
1/8 anonim válasza:
En elengednem ezt meg egy ideig, es el kezdenek szerepjatekozni a plusseivel, es ugy behozni a temat.
2/8 anonim válasza:
Nekem azt mondta a védőnő,hogy ne erőltessem elhagyja magától.
Próbálgattuk a saját poharunkból ott ment egy db ig 1 2 korty.
Elkezdtem,hogy nem.kakaót adok neki reggel hanem kalácsot ezt azt stb és ez vált be nem kellett a cumisüveg neki..
Utána kubu víz ebből ivott sima vizet is majd mosr 22 hónapos iszik pohárból meg kubus vizes palackból...a kakaót reggrl este már elhagyutuk pár hónapja
3/8 anonim válasza:
Ha màs gyereket làtna inni lehet, hogy eltanulnà. Jàtszotèren kerj segítseget a többi anyàtòl, itassàtok egyszerre pohàrbòl a gyerekeket
4/8 anonim válasza:
Dobd ki a cumisüveget, akkor csak másból ihat, lehet sztrájkol egy kicsit,de inni fog majd
Mondjuk szívólás a pohárból igyon helyette lehet könnyebb a váltás
5/8 anonim válasza:
nem a cumisüveg a baj, hanem a kakaózás
6/8 anonim válasza:
Csőrös pohár esetleg? Ami szilikonos szívókás? Az ilyen átvezető megoldás lehet, hogy nem a szokott módon kell cumizni, de mégis hasonló érzetet ad.
7/8 anonim válasza:
Ja bocsi most látom... akkor passz. Cseréld sima műanyag pohárra, próbálga ki, az felnőttes dolog már, hátha érdekli.
8/8 anonim válasza:
Fürdésnél, homokozàsnàl adj a kezèbe poharakat. Először elèg, ha ismerkedik velük. Hagy tapasztalja milyen bele- meg kiönteni dolgokat.
Babákat ,,iatassàtok". Tèged itasson meg. Ìgy szep lassan megszokja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!