Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 6 hónapos lányom 1 hete...

6 hónapos lányom 1 hete nyűgösködik, semmi nem köti le csak pár percig.?Össze-vissza eszik, el sem tudom már dönteni mikor mit akar. Szuszog mint aki ideges, kapálózik. Hátról hasra ügyesen fordul visszafelé már nem megy, es ideges lesz.

Figyelt kérdés
2023. máj. 3. 11:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
51%
Az én gyerekem nem bírta a tejet. Nálunk is okozott nyűgösséget. Mondta az orvos, hogy 1 éves korig nem is javasolt adni.
2023. máj. 3. 13:20
 12/19 anonim ***** válasza:
72%

3 honaposat tenyleg nem etetunk meg... ezt ki mondta? szetvagod a nemletezo belflorajat ami meg nem alakult ki. 6 / 7 honap elött nem kellene semmi csak tej (anyatej vagy a vasarolt premilk - nemtudom mi a magyar neve).

egy kicsit informalodjal jobban a babakrol kerlek...

2023. máj. 3. 19:38
 13/19 anonim ***** válasza:
72%
Tej alatt az anyatejet ertetted?
2023. máj. 3. 20:35
 14/19 anonim ***** válasza:
56%
13# Én bízok benne,hogy igen.
2023. máj. 3. 21:15
 15/19 A kérdező kommentje:
Persze! Mai napig
2023. máj. 4. 06:44
 16/19 anonim ***** válasza:
56%
Ha mindent eszi,akkor attól ennyi idősen fájhat a hasa, és nyüglődhet tőle.
2023. máj. 4. 08:34
 17/19 anonim ***** válasza:
52%

Fogacska! Ugyanezt éljük meg most mi is. 5,5 hónapos kisfiú 😇.

Csak az segít, ha kap némi Nurofent, mert amikor piros a pofija többnyire masszív hőemelkedése is van mellé.

Az elején még úgy voltam nem adok neki semmit majd elmúlik, de annyira szenvedt napokig, hogy muszáj volt. Volt, hogy 3 nap egymás után ilyen volt, aztán pár nap szünet majd megint folytatódott.

2023. máj. 5. 14:11
 18/19 anonim válasza:

Bár a kérdés több, mint egy hónapos, talán aktuális még:

A fogzásra létezik egy dologel nevű tubusos gél. Az ujjadra vegyél belőle keveset és kend be vele a picur ínyét!

Nekünk hatalmas áldás volt!

[link]

2023. jún. 14. 09:03
 19/19 anonim ***** válasza:
Lehet kapni hűthető rágókákat. Azt add neki!
2023. jún. 24. 11:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!