Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért így reagált a fiam?

Miért így reagált a fiam?

Figyelt kérdés
Fiam 15 hónapos, nem sok időt tölt nélkülem, elég anyás egyébként. Ma távol voltam 5 órát, ilyen nem szokott gyakran előfordulni. Addig ő az apukájával volt, nem volt semmi gond, azonban mikor hazjöttem, nem örült nekem, mikor hívtam, nem jött oda, inkább az apjához ment. Olyan 5-10 perc múlva jött csak hozzám. Bevallom, ez eleg rosszul esett, mert igyekszem kötődően nevelni. Mit gondoltok, mit jelent ez a reakció, normális? Lehet, hogy “haragudott” rám, amiért elmentem?
2023. ápr. 30. 19:51
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
nyilván emiatt, nyugi, nem akkora dráma ez
2023. ápr. 30. 20:18
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

jajj...ne aggodj. mindig te leszel anyu. ez nem drama. söt örüljel mert ezekr szerint szuperul elvan az apjaval. kepzeld el forditva , egy gyerek aki addig bog amig nem jössz vissza, egyszer sem mehetsz el sehova nelkule, csimpaszkodik, stb.

vannak ilyen korszakok is de kinövi egy egeszseges gyerek.

2023. ápr. 30. 20:24
 3/7 anonim ***** válasza:
93%

Gyorsan dugd vissza a fenekedbe, mert jajj, nem kötődik eléggé és még az apjával is elvan. /Irónia

Tök normális, kár ezen pörögni, örülj hogy nem pajszerral kell lefejteni magadról. Nem az a stabil kötődés ha ordenáré cirkusz van anya után...

2023. ápr. 30. 20:26
 4/7 A kérdező kommentje:
Igazatok van, picit talán túlreagáltam. Köszönöm a válaszokat.
2023. ápr. 30. 20:58
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyre többször olvasom ezt hogy anyukák hisztiznek mert a gyerek szerinte nem szereti eléggé. Mintha óvodások lennétek komolyan. Az apukajával volt könyörgöm, nem egy idegen vigyázott rá. Lehet hogy az apjához is kötődik és szeret vele is lenni?! Jajj, ez szörnyű! Nehogy többet ráhagyd, még a végén hozzá is kötődni kezd!
2023. ápr. 30. 22:58
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem kell rögtön lehurrogni, ha az ember kérdez valamit. Csak ugye ha a férjem hazajön, neki mindig örül, ezért nem értem, hogy nekem miért nem, de mindegy, hagyjuk inkább.
2023. máj. 1. 07:18
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert a férjed naponta pár órát van vele és mikor hazaér gondolom jön a játék, hancúr. Téged meg napi 24 órában már megunt.
2023. máj. 1. 07:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!