Hogy reagalt a teso, mikor hazamentetek a korhazbol?
Nálunk kerek 2.5év van köztük.
A korházba jött értünk az apjával, szerintem igazából nem fogta ott még fel, hogy mi van.
Itthon meg az első napokban folyamatosan puszilgatta, az ölébe kellett tenni, simogatta.
(Ma már 7 honapos a kicsi ütik egymást. Főleg a kicsi a nagyot 🙈🙄😅)
Mi nem vettünk ajandékot a kicsi nevében, en netto baromsagnak tartom.
Szerintem ezt már a terhesség alatt többször meg kell beszélni a nagyobbal. Elmesélni neki hogy lesz, mint lesz, ha hazajön a kistesó.
Ajándékot én sem vennék... ne neveljünk megvásárolható felnőtteket... Amúgy sem hiszem, hogy hosszútávon azért fogadná el a nagyobb a kisebbet, "mert hát kaptam azt a szép babát tőle".
2,5 év van közöttük, nagy L kicsi F
Jól fogadta, nézegette, odabújt mellé, nem volt semmi gond.
(Terhesség alatt nem nyomattuk túl a kistesó dolgot, mondtuk, hogy lesz itt egy baba és kb ennyi. Miután megszületett is természetesnek vettük, hogy itt van, nem hívtuk hogy jajj gyere ezt csinálni vagy puszild meg vagy nézd de aranyos, jött amikor akart)
A 3 éves nagy örült a középsőnek. Öltöztette, simogatta, boldog volt.
A 21 hónapos középső teljesen megborult, amikor a PIC-en kötöttünk ki a kicsivel, még úgy is, hogy én 3 nap után estére hazajöttem. Megsértődött, és nem állt szóba velem. Az apjának kellett etetnie, fürdetnie, öltöztetnie, egyszerűen nem hagyta, hogy hozzáérjek. Aztán amikor hazajöttem a kicsivel, megörült neki, hogy baba, de cuki, szia anya, puszi puszi, és onnantól megjavult. :) Azóta sem értem, mi volt ez...
Ajándékhozás nálunk nem volt, örültek a babáknak. Azóta kb. kiskamasz mindenki, és már nem örülnek annyira, hogy nem egykék... 3:)
Nálunk már 9 éves volt a nagylányom mire végre megszületett az öccse.
Nagyon várta ő is, együtt jöttek értem a kórházba, ő addigra mindent előkészített itthon, fellufizta a tesó szobáját.
Ölelte,gondozta, óvta még a széltől is, imádta, imádja a mai napig is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!