Hany kilo es hany centi a 11 hos babatok?
Figyelt kérdés
Szerintem az enyem sovany mert csak 8700g (11hos.).A bananra allergias.Nem tudom mit adjak neki amitol hizhatna.Varok tippeket.2008. dec. 29. 14:24
1/5 anonim 

válasza:

Szerintem nem kevés. Kislányom, 8.-án lesz 11 hónapos ő 10,5 kiló és nem tudom hány centi, de majd lemérem neked. Egy hónapja 71 volt.
Szopizik?
2/5 anonim 

válasza:

Amíg hízik nincs miért aggódni, minden baba más és más. Nem lehet azt mondani hogy 9 kiló vagy a 11 az ideális. Az a lényeg hogy ne fogyjon. Az én lányom 1 évesen volt 8 kilós és hiába is próbáltam "hizlalni" nem sikerült, ilyen alkat. Az átlag eléri 1 éves korára a 10 kilót, de nem lehet mindenki átlagos.
3/5 A kérdező kommentje:
Meg szopizik.
2008. dec. 29. 14:55
4/5 anonim 

válasza:

8100 g volt a kisfiam 11 hónaposan.
Szerintem nem sovány. Ha hízik akkor meg nincs semmi probléma.
5/5 anonim 

válasza:

Az első vagyok.
Kislányom egy nap kb. 2 gramm szilárdat hajlandó enni. Olyan, mintha még mindig kizárólagosan szoptatnám. Nem hiszem, hogy lenne laktatóbb az anyatejnél. Ha kiegyensúlyozott nincs gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!