Mit tegyek, ha órákat fent van éjjel a kisfiam?
16 hónapos. Már csinált ilyen "virrasztást", de akkor sok lehetett a napközbeni alvás, miután átállt 1-re megszűnt és jól aludt.
Most 1 hónapja újra kezdte. Változó mikor kel 2-3-4körül, de órákra fent van, néha nyöszörög, akkor bemegyek hozzá(etetem/itatom, melléfekszem) de akkor sem alszik, csak mellettem vergődik :D Van, hogy nem is jelez csak nézelődik a sötétben.
Nagyon sokat levegőzünk, jól eszik. Napközben sem alszik szerintem olyan sokat, hogy bezavarna, kb 1,5-2 órát. (hétvégén volt, hogy csak 45 perc jött össze, de akkor is kelt)
Mit csináljak, hogy megszűnjön? Vagy csak várjak, hogy elmúljon?
Én is ilyen voltam (vagyok most is, ha stressz ér).
Szerintem masszázs segíthet, ezt felnőttként tapasztaltam, de amúgy amit tehetsz, hogy te kialszod magad mellette, szerintem én évekig a szüleim után aludtam el, meg fenn voltam mellettük az ágyban. Mentálisan nem lett semmi bajom. Arról, hogy sok az allergiám lehet tehet, ebben nem vagyok biztos.
A fiam is szokott ilyet ő átjön hozzánk és mögöttem verődik, de én kifordulok és alszom.
Mikor kicsi volt a kezem raktam be hozzá azt fogdosta.
Lehet ez a idő.
Akkor csak várni tudok.. pedig volt olyan jó 5 hónapunk :,)
Szerintem a napirendünk is rendben van, napközben nem nyűgös, bár most egy kis szeparáció is van, de nem vészes. :)
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!