1 éves kisfiam az utóbbi 3 hétben szinte minden éjjel fent van 2-3orat?
Figyelt kérdés
Nem sir, csak megébred és nem lehet vissza altatni. Nevetgel, mászik ránk, mutogat a tvre.. Nagyon fárasztó. Mert ez kB éjjel 2 körül kezdődik és előtte is fent van enni 1x meg inni 1x aztán nagy nehezen 4-5korul vissza alszik, de 7kor már fent is van. Néha fél 7kor..
Mi lehet ez?
Délután egyszer alszik.
Vagyis délelőtt 10-12ig maximum 10 fél 1ig,de az a ritkább.
Már nagyon elvagyok keseredve, amúgy sem aludt jól sosem. Minimum 5x fent volt éjszaka.. Azt abbahagyta, csak 3x kelt. Aztán most elkezdte 1 hét jobban alvás után ezt. :(
Párommal felvaltva kelünk, egyedül már nem birnám azt hiszem. Igyis is kimerült vagyok.
2019. márc. 16. 08:19
1/2 piroska és a farkas válasza:
Nàlunk a 2 éves csinàlta most ezt hetekig. Hajnali 2-5- ig volt fent, nevetgélt, énekelt... Én próbàltam szakértőket kérdezni, de miutàn kiderült, h nincs vàltozás a mindennapok rendszerében, se a csalàd életében, így végül nagyjàból annyi tanàcsot kaptam, h éljük túl, és, h jó esetben ez egy àtmeneti dolog. Úgy tűnik, valóban az volt, de iszonyú fàrasztó.
2/2 A kérdező kommentje:
Valóban az. Már nagyon nehezen bírom és sajnos furcsa dolgokat is tapasztalok a kialvatlansag miatt magamon.. Remélem átmeneti és nem hónapokig tart majd. 😭
2019. márc. 16. 21:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!