Normális az hogy mindenki után sír?
Sziasztok. Utolsó elkeseredésemben írok ide.
Kislányom most 1,5 éves. Az a helyzet áll fent most nagyjából 1-2 hete hogy elkezdett mindenki után sírni. Ha az apja elmegy otthonról eddig simán integettunk neki és ment is. Most ő is menni akar vele és ha nem mehet iszonyú sírást tud levágni. De ma ugyanezt eljátszotta a nagyival is, illetve addig sírt amíg ő nem ment be fektetni. :( Eddig sose volt gond ezzel mindig én csináltam. De mostanában ha baja van akkor se hozzam roham hanem az apjahoz vagy a mamához. Hiába vagyok ott.
A másik az hogy utánam sose sír. De soha. Engem sose keres ha nem vagyok ott. :(
Bevallom kicsit rosszul érint a dolog hogy az apja, mama, papa után sír utánam meg nem. Sose hagytam sírni, meg hát nyilván én vagyok a legtöbbet vele, de ez nekem akkor is furcsa. Minden ismerős gyerek az anyja után sír, őt kéri ha baja van. Az én kislányom meg mintha teljesen elutasító lenne mostanában. Eddig sose volt ilyen. Hirtelen kezdte. :( Pedig nem történt semmi.
Köszönöm ha válaszolsz.
Igen lelkileg kicsit nehéz. Persze próbálom nem a saját dolgaimat belelátni a viselkedésbe, de valóban nehéz kicsit. Főleg mert eddig sose volt ilyen.
És a barátnődnek hogy alakult a kapcsolata később a gyerekkel?
Nem vagyok megsertodve a gyerekre. Inkább aggódom hogy nem-e esetleg azért van mert nem kötődik hozzám annyira mint kellene. :) Meg nyilván elgondolkodtat.
De igazad van valóban lehet többet látok bele mint szükséges.
Az erzesek nem mindig racionalisak, a mogottuk meghuzodo gondolatok, amikbol fakadnak altalaban olyan torz gondolatok, amikrol nem vesszuk eszre, hogy nem is igazak, es erre altalaban jo okunk van. Pl. Kerdezo, te felhetsz, mert azt gondolhatod, hogy a kotodes jele az, ha utanad (is) sir, es jobban kellene kotodnie hozzad, hiszen te vagy az anyukaja. Mintha azt gondolnad, hogy a kislanyod nem szeret elegge, mert nem sir utanad.
Mi van akkor amugy, ha ez igaz? Mit arul el az rolad?
Tessek, hatha megnyugtat, szerintem ismerkedjetrk ossze :) :
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!