Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Filmezés, zene hallgatás a...

Filmezés, zene hallgatás a csecsemő mellett?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 1 hónapos a gyermekem. Azt olvastam, hogy nem tesz jót az idegrendszerének a tv, illetve hangos zajok stb. Szeretnék néha megnézni a netflixen egy sorozatot, filmet, de a kisbaba miatt ezt 1 hónapja nem tettem, mert féltem. Születéséig meg sem tudtam lenni zene nélkül, minden nap szólt, ezt is elhagytam.

Hogyan lehet egészséges határokat szabni? Ti hogyan csináljátok? Szereti ha énekelek neki, hiszen megszokta. Nem szeretném létrehozni túlságosan az idegrendszerét. Sosem sír "feleslegesen" csak ha éhes, kakis, álmos stb. 3 óránként ébred, akkor meg is éhezik, hamisak, peluscsere, kicsit elvagyunk és kezdődik elölről.

Tehát nincsenek fölösleges ingerek.

2023. ápr. 26. 08:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Simán beteszek sorozatot illetve zenét mellette, most 4 hós, mi dig úgy csinálom,hogy ne is lássa a képernyőt, mindig kellemes zenét hallgatok és nem horrort vagy thrillert nézek azt sem üvöltetem. Ráadásul van két tesója akik szintén szoktak mesét,filmet nézni hétvégén.
2023. ápr. 26. 13:47
 12/12 anonim ***** válasza:
80%
4 hónapos lesz, én sosem kapcsolom be a TV-t, ha ébren van. Alvásidejében néha megnézek egy-két sorozat részt, és néha bekapcsolva marad, mikor a nappaliba áthozom, de ha észreveszem, kikapcsolom. Szerintem elég ingert kell így is feldolgoznia, nem teszek rá még egy lapáttal. De hozzátartozik, hogy sem én, sem a férjem nem igazán tévézünk, így nem nehéz.
2023. ápr. 26. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!