Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy bírjátok a kialvatlanságo...

Hogy bírjátok a kialvatlanságot? Napi 5 órát alszok kb. a 6hetes babámtól és nagyon fáradt vagyok napközben. Éjfélig a leg rosszabb utána már egész jól bírom 🤔😅 van valami praktika hogy napközben ne legyek zombi?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 23. 18:26
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Nem egyben alszom az 5 órát, hanem összesen

De ezek ugy néznek ki hogy 1 óra alvás, aztán 2 óra aztán megint 2

Közben etetek, peluscsere, altatás.

2023. ápr. 23. 21:50
 12/16 anonim ***** válasza:
3 órát alszik jó esetben éjjel a babám. Reggel viszem a nagyot oviba. Délelőtt főzés, takarítás. Délben jön haza a nagy, mert a kistesóval szeretne lenni (még az elején engedem neki, érezze hogy ő is fontos). Nappal sem alszik sokat a pici. Délután ilyen jó időben viszem ki a gyerekeket sétálni. Remélem hamarosan jobb lesz a helyzet. 2 hónapos a babám. Esti fürdetés, altatás a legnehezebb, ha a férjem délutános.
2023. ápr. 23. 21:56
 13/16 anonim ***** válasza:
Aludj amikor a baba is alszik. Ha meg ennyit alszik 24 óra alatt akkor vidd el orvoshoz mert nem normális
2023. ápr. 23. 22:06
 14/16 anonim ***** válasza:
1 hónapos cici és anya mániás, hasfájós, nehezen kakilós babám van... Nagyon rosszul viselem. Amikor alszika kicsi én is alszok akár délután is. A párom főz vagy most ha nem tudom elvégezni én.
2023. ápr. 23. 23:18
 15/16 anonim ***** válasza:
4 hónapos a babám, eddig nagyon szépen aludt, az első hetekben 3 óránként ébredt, majd fokozatosan elhagyta, és 3,5 hónapos koráig már csak egyszer evett és aludt tovább. Na hát most megkaptuk az alvási regressziót, minden nap csak túlélek olyan fáradt vagyok. Hajnal 2 körülig kb 4x ébred, onnantól pedig 20 percenként. 4:30 után már nem alszik vissza. Sírni tudnék sokszor.
2023. ápr. 24. 05:49
 16/16 anonim ***** válasza:
55%
Nyolc hetes a babám,idegileg kivagyok. Nem csak hogy én is jobb napokon max öt órát alszik(inkább négy) azt is két három részletben,de napközben is folyton ordít,ha olyanja van,aludni nem. Ha mégis,hamar gyorsan főzök,mosok takarítok. A férjem munkája miatt csak keveset tud besegíteni,más nincs. Gondolkozom,hogy néha hagyom sírni,mert ez már nem játék,kezdek ramenni.
2023. ápr. 25. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!