Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 6 honapos baba nem ismerne...

6 honapos baba nem ismerne fel, hogy en vagyok az anyukaja?

Figyelt kérdés
Ne kovezzetek meg legyszi, de valakinel volt olyan, h azt erezte, h az 5-6honapos babaja mintha nem kulonitenè el, h te vagy az anyukaja? Vagy nem is tudom hogy fogalmazzam meg, reggel is megyek oda es mintha nem orulne annyira nekem , de ezt erzem neha az apukajaval is, h jon szembe pl az utcan es mintha nem ismerné fel egybol es nem orul olyan nagyon. Kicsi lenne mèg vagy nem tudom, masnal volt ilyen, aggodok neha ex miatt.
2023. ápr. 22. 12:39
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez tényleg furcsa és nem szokványos viselkedés, teljesen érthető hogy úgy érzed ez nincs rendben. Szerintem első körben a gyerekorvoshoz vidd el, ő ad beutalót szemészetre, fejlődés neurológiara ha indokoltnak látja. Minden másban szabályosan fejlődik? Szokott azért szemkontaktust tartani, kacagni ha játszotok vele?
2023. ápr. 22. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!