Nem előre kúszik hanem a saját tengerén körbe körbe ?
Figyelt kérdés
6 hónapos, én ilyet még senkinél nem tapasztaltam! Körbe körbe gond nélkül tolja magát kézzel lábbal, de ha előre kellene haladnia egy játék miatt, repülőbe vágja magát és sír..
Van okom aggódni?
2023. ápr. 19. 11:07
1/17 anonim 

válasza:

Nincsen. 6 honaposan meg nem tudnak kuszni se.
3/17 anonim 

válasza:

Ráér még,időbe van. 6 hónaposnak az átfordulás az elvárt.
4/17 A kérdező kommentje:
1-2 hete próbált előre menni mint egy kis giliszta azt feladta! És most 2 napja köröz magán körül!
Egyébként hátról hasra fordul kint két irányba, de vissza még nem tud!
2023. ápr. 19. 11:47
5/17 anonim 

válasza:

Az én lányom is ezt csinálja most, meg a nővérénél is volt ilyen. Majd megtanul előre is menni :)
6/17 anonim 

válasza:

Azért az érdekes lenne, ha egy 6 hónaposnak csak a forgás az elvárt, a legtöbb 6 hónapos kúszik vagy mászik már. Ezt annak írtam aki azt állítja egy 6 hónapos még nem kúszik..
Próbáld meg hogy amikor tolja magát a lába mögé teszed a kezedet,hogy úgy eltolja-e magát előre.
7/17 A kérdező kommentje:
Úgy csinálja már 2 hónapja biztos. Csak aztán megláttam, egy videót, hogy ezzel bele nyúlok a mozgás fejlődésébe ezért azt elengedtem.
2023. ápr. 19. 11:50
8/17 anonim 

válasza:

Ha úgy csinalja akkor.ne izgulj, hamarosan magától fog előre kúszni
9/17 anonim 

válasza:

Ha nem forog hasról hátra 6 hónaposan, az gond. Mutasd meg szakembernek.
10/17 A kérdező kommentje:
Na de a 6 hónapot hogy kell értelmezni? Mert ő most tölti a 6 hónapot 3 nap múlva.
2023. ápr. 19. 12:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!