Le esett 5 honaposan az ágyról?
Kb 25 cm az ágy, szoptatás elozz le raktam az ágyra majd ahogy mellé akarzam menni le gurult 1 pillanat alatt.
Nalunk ugyvan megoldva hogy a mi ágyunk mellett van a baba ágy fej része. A kicsi oda esett le az ágy és a gyerek ágy közé csúszott.
Természetes egybol sirt kb fél percig míg mellre raktam megnyugodott és elaludt. Majd egy fel ora mulva felkeltettem hogy nezzem minden oké e . Jatszott kicsit nevetett aztan almos lett igy el altattuk. Nagyon rosszul erzem magam , a párom is hibáztat . Aludni sem bírok igy. Hetvege van nincs a varosba hétvégen gyerek osztály hogy esetleg be vigyem egy rtgre .
Szerintetek eshetett valami baja? Kb 25 cm az ágy . Nagyon aggodom le sem tudom csukni a szemem.
Laminált padlora esett a gyerekágy ésa mi ágyunk kozé..
Vittem gyerek orvoshoz megvizsgálta azt mondta szerinte nincs baja ha egybol felsirt es nem volt eszmelet vesztes. De azert figyelgessem.
Nagyon jókedéjü volt a dokinál még megis dicsérte szoval remélem a legjobbakat :( azert én még mindig nem vagyok nyugodt teljesen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!