Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Le esett 5 honaposan az ágyról?

Le esett 5 honaposan az ágyról?

Figyelt kérdés

Kb 25 cm az ágy, szoptatás elozz le raktam az ágyra majd ahogy mellé akarzam menni le gurult 1 pillanat alatt.

Nalunk ugyvan megoldva hogy a mi ágyunk mellett van a baba ágy fej része. A kicsi oda esett le az ágy és a gyerek ágy közé csúszott.

Természetes egybol sirt kb fél percig míg mellre raktam megnyugodott és elaludt. Majd egy fel ora mulva felkeltettem hogy nezzem minden oké e . Jatszott kicsit nevetett aztan almos lett igy el altattuk. Nagyon rosszul erzem magam , a párom is hibáztat . Aludni sem bírok igy. Hetvege van nincs a varosba hétvégen gyerek osztály hogy esetleg be vigyem egy rtgre .

Szerintetek eshetett valami baja? Kb 25 cm az ágy . Nagyon aggodom le sem tudom csukni a szemem.

2023. ápr. 17. 00:58
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Laminált padlora esett a gyerekágy ésa mi ágyunk kozé..

Vittem gyerek orvoshoz megvizsgálta azt mondta szerinte nincs baja ha egybol felsirt es nem volt eszmelet vesztes. De azert figyelgessem.

Nagyon jókedéjü volt a dokinál még megis dicsérte szoval remélem a legjobbakat :( azert én még mindig nem vagyok nyugodt teljesen.

2023. ápr. 17. 15:01
 12/13 anonim ***** válasza:
66%
11. Nyugi nincs semmi baj. Nálunk 7 hónaposan leszakadt a szobahinta alatta. Azt hittem ott helyben szívrohamot kapok. De jó stabilan vannak ezek össze rakva, hidd el! Persze, mindig lehet baj, de 25 cm meg sem kottyan nekik! Jól tetted, hogy bevitted azért :)
2023. ápr. 17. 15:55
 13/13 anonim ***** válasza:
Kislány vagy kisfiú?
szept. 9. 05:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!