Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért nincs még kint az első fog?

Miért nincs még kint az első fog?

Figyelt kérdés
Kisfiam elmúlt 5 hónapos de még nyoma sincs,hogy a foga kibújna.Nyáladzik,ujjai,ökle mindig a szájában,de ezt már 2 hónaposan is csinálta.
2008. dec. 29. 09:45
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Az én kisfiam is 5,5-hónapos és egy foga sincs!Ne aggódj,jönnek majd,kinek elöbb,kinek késöbb!
2008. dec. 29. 09:52
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

szia!

az én kisfiam lassan 7 hónapos, és nincs egy foga sem. 3hós kora óta nyáladzik, és mindent a szájába töm. Már én is várom azt a kis fogat....:) Uh ne aggódj...előbb-utóbb kint lesz az a fogacska

2008. dec. 29. 09:58
 3/10 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszokat.Megnyugtattatok!!:)

Jó babázást!

2008. dec. 29. 10:01
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
az én fiam betöltötte a 6 hót és kibújt 2-is :) lehet nektek is 1 hó múlva kijön :)
2008. dec. 29. 10:19
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
szia,kislányom most volt 7 honapos és a dr. nénink mondta nem lesz még mostanában foga,szoval mi is várjuk,de nem jön még.
2008. dec. 29. 10:31
 6/10 anonim ***** válasza:
Az én fiam 10 hónapos volt amikor az első foga kibújt. Nem vagyunk mi sem egyformák, attól még minden rendben van. A sógornőm kislánya 14 hónapos volt amikor az első foga kibújt.
2008. dec. 29. 10:59
 7/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Ne aggódj! Nekem 8 hónapos a kislányom és most 7 nap alatt bújt ki az első 4 fogacskája!

A testvérem kislánya már elmúlt 1 éves amikor az első fogacskák megjelentek! Szóval ez teljesen babafüggő!

Nem kell emiatt aggódni!

2008. dec. 29. 11:21
 8/10 anonim ***** válasza:

3 hónapos kora óta szenvedtünk a fogzással. Állandó nyálzás, íny bedagadás és 14 hónaposan bújt ki az első fogunk.

Most 15 hónapos és két fogunk van.

Minél később bújik ki annál később romlik. Doktornőnk mondta.

Ne izgulj, ki fog bújni!

Boldog újévet!

2008. dec. 29. 11:59
 9/10 anonim ***** válasza:
Szia.Az én kisfiam most 9-hós és most jön az első foga vagyis most jön egyszerre három is.Szerintem addig jó, annak örülj amíg nincs foga mert annál jobbak lesznek később a fogacskái.Mindenkinél más én örülök ,hogy most jön csak neki.
2008. dec. 29. 19:27
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a megnyugtató válaszotokat!!:)

Mindenkinek Boldog Új Évet kívánok,s sok-sok babázást!

2008. dec. 30. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!