7 honapos baba nem szeret hason lenni?Volt már hasonló helyzetben valaki?
Sziasztok.Van egy olyan problémám,nem is tudom probléma e,hogy a majdnem 7 hónapos babám nem szeret hason lenni max 2 percet bírja.Fejét ölbe szépen tartja,legtöbbet hátán fekszik,oldalán akkor van ha valami után nyúl, nem sokat forgolodik.
Születése óta nagyon nyugis baba.
Még nem űl,de ügyeskedik.Sokaktol halottam hogy nem gond ha nem szereti a hasán de azért mégis aggodom.
Azok az anyukák válaszát várom akik szintén így voltak,vannak hogy hogyan fejlődött tovább a babájuk,kuszas mászás kimaradt e?Mikor fog már ülni?
Köszönöm szépen vállaszaitokat
A fejét hason egyáltalán nem is tartja? Védőnő mondott valamit?
Én egy Dévényesnek mutatnám meg első sorban. Forogni tud már?
Tartja a fejét szépen aval nincs baj.
Sose szerette hason es ezért nem is erőltettem,úgy tudom vannak babák akik nem szeretik.Nagyon figyelmes,jokedvű,nem sírós baba.Jól fejlődik amugy csak nem szereti a hasán.
Vannak ilyen babák bizony, vagy túl kötött vagy túl laza az izomzatuk, csak ráfogják hogy nem szeret úgy lenni.
Mutasd meg egy, devenyesnek, biztos ami biztos alapon.
Köszönöm szépen.Idáig nem erőltettem mert ugy gondoltam hogy minden eljön a maga idejében.Probáltam hasra rakni de egyből fordul az oldalára.Szerintem még 1 honapot várok es ha akkor sem lessz változas akkor doki.
Háton fekve kúszik, a kiságyba körbe kúszik addig tolja magát a lábával,játékok után nyúl oldalt fekve szóval mindent csinál amit egy 7 hónapos tud csak nincs a hasán
Szerintem nem.normális..Nekem is kesőbb volt,hogy a hasán feküdt merr utálta,de azért hozzászokott ..meg ugye hasonfekvésből kezd el kuszni mászni,nem hátonfekvésből.
A védőnőnek már jeleznie kellett volna neked,de ha még nem szólt akkor biztos ráér még..:/
Fontos lenne hason feküdni, mert a nyaki és háti izmok is úgy fejlődnek, ami elengedhetetlen a kúszáshoz,mászáshoz, üléshez.
Az én babám is utált hason lenni. 4 hónapos korig vártunk türelemmel, de semmi javulás, úgyhogy mentünk dévényre. Kötött izomzat miatt nem szeretett hason lenni. Szépen rendbehozták. Kúszás kimaradt, de a mászás nem. A mászás a fontosabb, hogy az legyen, mert az állást az készíti elő. Szóval szerintem irány a dévény torna minél hamarabb!
Szerintem hiba lenne még egy hónapot várni. Az én fiam 7 hónaposan kúszott, felült. 8 hónaposan felállt.
Sajnos a leírásod alapján eléggé le van maradva a babád. Azt nem írtad hogy forogni tud-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!