Mivel mossátok újszülött babátok ruháit? Milyen mosóport, öblítőt használtok?
Létezik.
De én ugyan azzal mosom, mint a mienket.
Easyfresh szenzitív mosógéllel, mást nem használok, max. néhanap mosóparfümöt. Fehéreket mosószódával.
De a magunkét is ezzel mosom, megtisztelem annyival a testem, hogy nem használok vegyszert, ha nem muszáj, ne szívja fel egész nap a szervezetem a bőrömön keresztül a sok szart.
Szóval mondhatni nem mosom külön.
Sensitive van ráírva azok a babáknak valók
De ha nem érzékeny a bőre akkor a simával sem lesz gond.
"Mintha a vegyszerek rosszak lennének.."
Miért, jók? Nem azt mondom, hogy nem lehet velük élni bizonyos fokig, de az emberi szervezet a 100 ezer évnyi evolúció során nem a vagyszerekhez szokott hozzá, ezért a használatuknak sokaknál következménye van. Allergia, hormonproblémák, rák, stb.
Most ha nem muszáj, feleslegesen nem mérgezem magam, ahol tudom, kikerülöm, pláne a gyerekemet kímélem. Ez az én meglátásom, nem kell velem egyetérteni, de a kérdező, kíváncsi volt rá, más hogy csinálja, ezért leírtam, majd eldönti, neki fontos-e ez vagy sem. Nem engem kell győzködni.
Ugyanazzal mint a miénket.
Egyébként ha külön szeretnél a lovela hipoallergén mosószert dicsérik. Annyi, hogy a tisztítóereje kisebb.
Ha legközelebb bemenetek a boltba, tegyétek egymás mellé a sensitiv és sima mosószert/öblítőt!
Kb ugyanaz. Ha mindenmentessel akarsz mosni csinálj otthon, a többi csak marketing!
Ugyanazzal a babáknak valóval mosom a miénket is, mert nekünk is érzékeny a bőrünk.
Lovela mosógél, Frosch öblítő, mikor kakifolt is van akkor dertőtlenítős mosószeradalék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!