Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Első kisbabám egyhuzamban...

Első kisbabám egyhuzamban alszik 5 órát az normális?

Figyelt kérdés
5 napos a babám. Tejet fejek neki, mikor mennyi sikerül, kiegészítésnek tápszert kap.

2023. ápr. 10. 16:19
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
65%
Mivel kicsit sárga, akkor igenis ébreszteni kell. Eleve aluszékony a sárgaság miatt, és ez csak romlani fog, ha nem eszik elég gyakran. Nekem is csak kicsit volt sárga a kisfiam, és szigorúan keltettem háromóránként. Mellen bealudt, cumisüvegből etettem lefejt anyatejjel és tápszerrel, hogy minél többet egyen, és minél gyorsabban ürítse a bilirubint széklettel. Így legalább hamar túljutott a sárgaságon, és utána már magától is szépen evett. Azóta szépen átalussza az éjszakát. A védőnő is mondta, hogy nyugodtan hagyhatom 6-7 órát is aludni, mert már nem sárga.
2023. ápr. 10. 17:57
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Ezt majd eldönti a szakember, 11-es illetve kérdező. Ha olyan sárga, hogy fel kell ébreszteni etetni, azt szokták mondani.
2023. ápr. 10. 18:00
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Sztem.se költsd ha nincs sárgaság

Felkel ha éhes :)

2023. ápr. 10. 18:54
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

#5 Már amelyik, a miénk hála az égnek nem traktál elavult hülyeségekkel, halad a korral, szeretjük is.

Alapvetően nem kelteném fel a babát, de ha sárga, akkor igen.

2023. ápr. 10. 18:57
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, #6-osnak szólt!
2023. ápr. 10. 18:57
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Mindkét lányom már a kórházban 4-5 órákat aludtak egyhuzamban.

Vitték is őket vizsgálni.

Nagy súllyal születtek (3,7 és 4,5 kiló) minden évesnél jól laktak így nagyokat is szundiztak utána, semmi bajuk nem volt. Ha nincs szervi oka az istenért se ébreszt.

A lányaim mai napok jó alvók azóta is.

2023. ápr. 10. 20:03
 17/21 A kérdező kommentje:
A kisbabám 4280 grammal jött a világra. Enyhén sárga, a kórházban nem is említették, csak szerintünk az, kis szemén is látjuk. Nagyon nyugodt, csak akkor sír ha éhes, kakis, fázik. Anyatejet fejek neki, a szopizást gyakoroljuk, sajnos a bimbóm nem épp a legmegfelelőbb. A pici meg idegbe jön amikor nem sikerül csatlakozni a cicire, ezért nehéz. De lassan haladunk. Tehát anyatejes és ha éppen nincs annyi tej vagy igényelne még akkor tápit kap. Elég jó étvágya van. 80 százalékban anyatejet kap.
2023. ápr. 11. 11:18
 18/21 anonim ***** válasza:
Akkor nyugi és örülj, hogy alszik!
2023. ápr. 11. 11:38
 19/21 anonim ***** válasza:
Gondolom már járt ott a védőnő, ő nem mondta hogy sárga lenne?
2023. ápr. 11. 12:15
 20/21 anonim ***** válasza:
Ne félj én bimbóm se volt jó félévig szoptattam akkoris :)
2023. ápr. 11. 17:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!