Visszatudom valaha szoktatni az ágyába?
szia!
Persze, minden átmeneti.
Mi is ezt csináljuk, én inkább alszom, mint altatgassam ha felkel éjjel. elalszik az ágyában, aztán éjjel átjön. Én azt is szoktam hogy az ágya mellé behúzom a matracomat, ha éjjel felkel,csak leppattan mellém és alszik reggelig. Van hogy fel sem ébredek ha mellém fekszik. Nekünk ez így jó, majd csak leszokik róla.
Szia!
Nehéz eset, de hidd el, nem vagy egyedül. Nálunk is hasonló volt a helyzet, a lányom kb 4 éves koráig kijött a mi ágyunkba aludni. Aztán magától leszokott róla.
A fiam egyszer megijedt éjjel a lányom sikítozásától (egy szobába alszanak és a kislány rosszat álmodott) onnantól nem tudtam betenni a kiságyba. Több mint 1 évig aludt mellettem, majd amikor már kapott rendes ágyat (olyan 24 hós volt) mondtam neki, hogy most éjjel itt alszol, ez a tied.
És azóta ott alszik. De hagyni kell nekik időt. Valószínűleg nagyon hiányzol neki, a kicsik bújósak, anyásak.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!