Mit gondoltok a Frenklin névről kisfiúnak?
Figyelt kérdés
A híres amerikai polihisztor, Benjamin Franklin után.2023. ápr. 8. 17:36
1/12 anonim válasza:
Franklin, a teknősbéka mese jut róla eszembe. Ami egyébként aranyos, de maga a név nekem tájidegen. (Bár, ha nem MO-n éltek, akkor elfogadható)
Ha már róla akarjátok elnevezni esetleg a Benjámin név nem jöhet szóba? Nekem az sokkal szimpatikusabb, szép névnek tartom.
2/12 anonim válasza:
3/12 anonim válasza:
Nem tetszenek a külföldről átvett, fonetikusan leírt nevek. Meg elég furán is hangzana egy magyar vezetéknévhez.
5/12 anonim válasza:
Hát röhögnék egy jót,ha meghallanám magyar nyelvű környezetben...XD..
6/12 anonim válasza:
Nekem is a teknős jutna eszembe először. Magyarországon hülyén hangzik, magyar vezetéknév mellett.
7/12 anonim válasza:
Azt, hogy biztos cigányok vagytok.
8/12 anonim válasza:
Szerintem is teknősbéka, sajnálom.
9/12 anonim válasza:
Azt hogy reméljük valami egyszerű vezetéknévvel párosul, mint mondjuk Tóth-Körtvélyes, hogy legalább duplán verjék meg rendszeresen
10/12 anonim válasza:
Hogy borzasztó, egyébként meg ugyanazt gondolom, amit a 3. válaszoló írt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!