Egy éves lányom rengetegszer ébred éjjel. Mikor alszunk már?
sziasztok, első vagyok megint. szerintem mindannyian ugyanarról beszélünk, egyetértek, hogy nem normális ez az állapot, és hogy mindenkinek jobb lenne, ha a baba aludna :) Csak a kérdés az, hogy mégis mit tehet a szülő, ha egyszer ilyen a gyerek? Nálunk a fogfájás miatt ébred fel sokszor, legalábbis erre tippelek, biztos, ugye csak akkor lesz, ha már el tudja mondani mi a baj...
a fájdalmat próbálom csillapítani homeós szerekkel, ha nagyon sír, akkor fájdalomcsillapítóval, de nem igazán használ egyik sem... panadolt meg ugye nem adhatok neki minden nap.. szóval tanácstalan vagyok...
azzal egyébként én sem értek egyet, hogyha valaki játszik a gyerekkel éjjel, vagy szórakoztatja úgy, hogy igazán nincs is baja, (nem rátok gondolok most, tudom, hogy most nem erről van szó) tehát mindenképpen éreztetni kell a picivel, hgoy éjszaka bizony alszunk, de nekem sajnos eddig minden erőfeszítésem ellenére sokszor felkel éjjel..
Ahogy írtam is, most pár hete van már néhány átaludt éjszakánk, amit én a kibújt rágófognak tudok be, hogy most már nem fáj neki annyira...
Nehéz dolog ez, az biztos, és baromira fárasztó, de sajnos jó megoldást én sem tudok.. kitartás mindenkinek!!! :)
az enyém is ilyen :) nem oroszlán véletlenül? :)
nem hiperaktív, csak eleven a lelkem :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!