Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egy éves lányom rengetegszer...

Egy éves lányom rengetegszer ébred éjjel. Mikor alszunk már?

Figyelt kérdés
Mindent kipróbáltam már:(Nincs melege,nem fázik/vastagabban öltöztettem,hálózsákba,vékonyabban,ez sem vált be/megfordítottam a kiságyban,máshová raktam a kiságyat,jól bevacsorázott,kevesebbet adtam neki.Egyszerűen nincs más tippem.Van hogy 2 óránként ébred,de közben is mocorog,ide-oda dobja magát.Ébred,cumival visszaalszik.Az sem vált be,hogy öt cumi közül az egyiket saját maga rakja a szájába,mert nem teszi,hiába tanítottam rá nappal.Hajnalban magunk közé teszem,de akkor meg szabályosan rámfekszik,,ide-oda gurul.Akkor sem alszom.A fölső rágófoga jön mindkét oldalt dehát már 3 hónapos kora óta ébred.Talán ha kijött az összes foga,akkor alhatok végre??Nappal 1.5 órát alszik,egész nap aktív,pakol,szalad,egy percre sem áll le.Már attól tartok hiperaktív.Mindenre kíváncsi,minden érdekli.Nyugtalan,akaratos,feszegeti a határokat,most kezdett hisztis lenni..Én meg egyre fáradtabb:((Hosszú lett,bocs.Tapasztalatok,akinek ilyen típusú babája van,mikor aludt éjszaka végre?Egyébként imádom,sokszor megszeretget,bújik hozzám.Köszönöm a válaszokat.
2010. okt. 8. 11:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
jó, én meg hol írtam olyat, hogy élveztem hogy zombi vagyok? élvezte a hóhér. éppen csak elviseltem, a babám kedvéért.
2010. okt. 8. 14:02
 12/17 anonim ***** válasza:
20 hónapos kisfiam még mindég ébred 1-2x szopizni.
2010. okt. 8. 14:08
 13/17 anonim ***** válasza:

sziasztok, első vagyok megint. szerintem mindannyian ugyanarról beszélünk, egyetértek, hogy nem normális ez az állapot, és hogy mindenkinek jobb lenne, ha a baba aludna :) Csak a kérdés az, hogy mégis mit tehet a szülő, ha egyszer ilyen a gyerek? Nálunk a fogfájás miatt ébred fel sokszor, legalábbis erre tippelek, biztos, ugye csak akkor lesz, ha már el tudja mondani mi a baj...

a fájdalmat próbálom csillapítani homeós szerekkel, ha nagyon sír, akkor fájdalomcsillapítóval, de nem igazán használ egyik sem... panadolt meg ugye nem adhatok neki minden nap.. szóval tanácstalan vagyok...

azzal egyébként én sem értek egyet, hogyha valaki játszik a gyerekkel éjjel, vagy szórakoztatja úgy, hogy igazán nincs is baja, (nem rátok gondolok most, tudom, hogy most nem erről van szó) tehát mindenképpen éreztetni kell a picivel, hgoy éjszaka bizony alszunk, de nekem sajnos eddig minden erőfeszítésem ellenére sokszor felkel éjjel..

Ahogy írtam is, most pár hete van már néhány átaludt éjszakánk, amit én a kibújt rágófognak tudok be, hogy most már nem fáj neki annyira...

Nehéz dolog ez, az biztos, és baromira fárasztó, de sajnos jó megoldást én sem tudok.. kitartás mindenkinek!!! :)

2010. okt. 8. 20:11
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat mindenkinek.Homeós szert még nem próbáltam.Legalább tájékozódtam,hogy másnak sem alszik a babája,és nem csak én vagyok zombi.Szóval akkor várok türelemmel,hátha jobb lesz.Csak attól tartottam/tartok/,hogy tényleg hiperaktív,mert még evés közben az etetőszékben is jár keze,lába.Egész nap pörög,lehet,hogy a sok nappali impulzus is közrejátszik az éjjeli ébredéseknél.Dehát ez ellen nem tudok mit tenni.:(
2010. okt. 8. 21:03
 15/17 anonim ***** válasza:

az enyém is ilyen :) nem oroszlán véletlenül? :)

nem hiperaktív, csak eleven a lelkem :))

2010. okt. 8. 21:20
 16/17 A kérdező kommentje:
aug.26-án született:Szűz
2010. okt. 8. 21:24
 17/17 anonim ***** válasza:
Nálunk is vannak ilyen éjszakák.A foga kínozza,azért nyugtalan.Olyankor este lefekvés előtt adok neki Panadol baby szirupot.De csak négy napig egymás után,csak éjjelre.Akkor mindig alszik rendesen.
2010. okt. 8. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!