Mit lehet venni ajándékba egy újszülöttnek, ha már mindene megvan?
Ajándékutalvány! És akkor azt vesznek rajta, amit akarnak!
De a fényképalbum is jó ötlet, én már 2 nagyot tele pakoltam, pedig csak 8 hónapos a fiam! :)
de szerintem nyugodtan vehetsz neki nagyobb ruhácskákat!
mert ugyebár a baba nőni fog és ha van nagyobb rucija az nagy segítség lesz később.
legalábbis én mindig örülök ha valaki nagyobb méretű ruhát vesz a lányomnak,elrakom a szekrénybe és semmi baja nem lesz.de jó a gondolat hogy mondjuk tavasszal nem kell neki 5-6 kisnadrágot vennem csak 2-3.mennyivel jobb nem?
de egyébként a fürdető,törlőkendő,pelenka,sampon,hintőpor, ezek mind jó ötletek mert ugye ezek fogyó dolgok!
javaslom állíts össze egy ajándékkosarat!rakhatsz bele bármit!tisztálkodóeszközöket,fénykép album,babanapló és mindenféle hasznos dolog lehet benne!vegyél olyan kosarat amit május kosárnak is szoktak vagy hasonlót.belerakod amiket gondolsz és utána szépen becsomagolod átlátszósba és egy nagy masni.
szerintem ez nagyon cuki volna!
20hónaposkislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!