Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyire gyakori a nagyon...

Mennyire gyakori a nagyon nehéz természetű baba?

Figyelt kérdés

Környezetemben nagyon kevés a kisgyerek, így belőlük nem tudok következtetést levonni. Már van egy kisfiam, de vele én nem éreztem, hogy annyira nehéz lenne, mármint voltak nehezebb időszakok persze, de összeségében pozitívan teltek az első hónapok és a első év (hamarosan 1 éves lesz). Ehhez képest gyakran olvasom facebook csoportokban, fórumokon, stb, hogy az első év iszonyú durva, gyakorlatilag semmi alvás, óránként kel a baba egészen 2 éves koráig, nem nyugszik meg sehogy, csak cicin, állandóan ordít, nem fogad el senkit, csak az anyukát, stb. Őszintén ez megrémít, most gondolkozunk a második babán, de ha ilyen lenne a második baba, ezt hogy lehet megoldani egy nagyobb, 2-3 év körüli másik gyerekkel? Jó kisfiú a kisfiam, de azért eleven ő is, csak egy totyogósról van szó.

Nagyon gyakori hogy ennyire nehéz eset egy baba? Ez az átlag és nekünk volt elsőre nagy mázlink?

2023. ápr. 6. 18:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen, egyetértek. Akinek kevesebb az alvásigénye, az ezt is máshogy éli meg.
2023. ápr. 7. 19:33
 12/13 A kérdező kommentje:

Igazatok lehet az alvásigénnyel kapcsolatban. Én pl ha alszok egy éjszaka 6 órát, ebből mondjuk 3-at egyben, akkor másnap már teljesen jól vagyok.

Lehet valakinek ez nagyon kevés, valaki pedig az óránkénti kelést is simán bírja. Nekünk az párszor fordult elő, mikor a babám beteg volt vagy nagyon jött a foga, én attól kikészültem.

2023. ápr. 10. 09:31
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat amúgy, mindenkit felpontoztam! :)
2023. ápr. 10. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!