Miket eszik 10 hónapos babátok?
Figyelt kérdés
2008. dec. 28. 22:40
1/6 anonim 

válasza:

igazából mindent kivéve tejet....meg pl mogyoró magavak...
2/6 anonim 

válasza:

előző vagyok meg persze csoki cukorka se de ez természetes
3/6 anonim 

válasza:

minden amit mi. persze a méregerős lecsót még nem, de töltöttkáposzta gombóc pl már lecsúszott. Ja és amákos-diós beigli is. Eperfagyi is. Tényleg minden!
4/6 anonim 

válasza:

Én max betartom a szabályokat, kizárólag ami neki való és egészséges. Főzelékek, sok zöldség, gyümölcs, az enyémből néha pár falat kenyér vagy kalács. és 4x anyatej
5/6 A kérdező kommentje:
Csak 2 foga van alul, az üveges darabos kaját sem tudja elnyammogni, fuldoklik tőle. Én főzök neki, de igazándiból az érdekelne, hogy milyen gyümölcsöket és zöldségeket adtok a babátoknak.
2008. dec. 29. 12:10
6/6 anonim 

válasza:

alma, banán, körte, sütötök, főzőtök, répa, zeller, karalábé, cukkini, padlizsán, káposzta, karfiol, borsó,
ami a bébiételekben van: áfonya, eper, málna, ananász
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!