Akinek van a babája kiságya mögött falvédő:tépkedi, húzgálja a gyerek? Kb.1 év körüli
Figyelt kérdés
Szeretnék neki,mert folyton püföli a falat,és kezd koszosodni.De félek h ezt még jobban szadilná..2010. okt. 7. 23:28
1/5 anonim válasza:
Valamilyen mosható tapétát, festéket kellene szerintem inkább a falra tennetek. Én a baldahint már rég leszedtem, kb. 6 hós lehetett, már akkor kezdte húzogatni, szerintem a falvédő se maradna biztonságban.
2/5 anonim válasza:
Ha kifeszíted egy falécre (és úgy fúrjátok fel), és a széleit sem éri el, akkor nem tudja szadizni, max. simogatni. Nálunk is így van megcsinálva. Egyik szélét sem éri el.
3/5 A kérdező kommentje:
Igen,én is falécre gondoltam.A baldachint már mi is leszedtük,mert már nem fértek meg tőle..Festeni most semmiképpen nem szeretnénk megint,egy éve volt festve.Nálatok hogy van,az alja is léchez van rögzítve?Félek h felfúrjuk a lécet,aztán majd azt is tépkedik,és szedhetjük le,a lyukak meg ottmaradnak a falban..
2010. okt. 7. 23:42
4/5 anonim válasza:
Az alja nincs léchez rögzítve, mert az lejjebb ér, mint a kiságy. Csak a teteje. Az pedig rászögeztük a lécre, így a léc nem látszik ki, tehát nem tud mit piszkálni. :)
5/5 anonim válasza:
Az én kislányom 3vhónapos de már most szedi a fejvédő szivacsot a kiságya körül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!