Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor kell először az újszülöt...

Mikor kell először az újszülöttel gyerekorvoshoz menni?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 4. 11:12
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
10 azért elég furcsa hogy újszülött korában sem nézett rá egy gyerek orvos se meg védőnő se.
2023. ápr. 4. 12:15
 12/34 anonim ***** válasza:
50%
Biztos nem magyarországon van...
2023. ápr. 4. 12:16
 13/34 anonim ***** válasza:
100%
8 vagyok..en is furcsalom..mi nem MO-n elunk,nalunk nincs vedono,igy az orvosunk hiv minden honapban magahoz,o meri a sulyt,stb...vajon melyik orszagban nem nez ra egy csecsemore a gyerekorvos?
2023. ápr. 4. 12:18
 14/34 anonim ***** válasza:
100%
Hozzánk együtt jött ki a védőnővel. Kedden hoztuk haza, szerdán délután kijöttek ketten (nálunk a védőnő és a gyermekorvosunk egy helyen van, egy épületben).
2023. ápr. 4. 12:20
 15/34 anonim ***** válasza:
100%
A második gyereket nekünk se kellett vinni, a védőnő persze kijött, de a gyerekorvos az 1 hós státuszon látta először (nálunk is egyben tudják le a státuszokat meg oltásokat az első hónapokban). Az első gyereknél viszont házhoz jött az orvos is, talán 1-2 nappal az után, hogy hazamentünk a kórházból. (Ugyanaz az orvos, ~2 év különbséggel)
2023. ápr. 4. 12:43
 16/34 anonim ***** válasza:
63%
Sehol nem írtam, hogy a védőnő sem nézett rá, de nem ez volt a kérdés. Győr-Moson-Sopron megyében van amúgy, a kórházban mikor megkapta a bcg oltást, akkor a kórházi gyerekorvos megnézte. Védőnő mikor jöttünk haza egyből jött. Orvos pedig az oltások alkalmával látta a védőnői tanácsadóban. Neme értem miért kell lepontozni, ha nálunk így működik?! Ez rossz válasz?
2023. ápr. 4. 13:06
 17/34 anonim ***** válasza:
85%

Egy hónaposan, státuszon. A kórházi orvos két napos a mindent rendben talált, szóba sem került, hogy kijön orvos a státuszig vagy menni kéne. Védőnő is egyszer jött ki, a szabik miatt bő egyhetes volt a gyerek, ő sem mondta hogy menni kellene.

Igaz, ez a covid alatt volt, amikor az is belefért hogy terhesen félévig nem látott orvos vagy védőnő.

2023. ápr. 4. 13:08
 18/34 anonim ***** válasza:
70%
*naposan
2023. ápr. 4. 13:09
 19/34 anonim ***** válasza:
Nálunk is házhoz jön, miután hazajött a kórházból.
2023. ápr. 4. 13:47
 20/34 anonim ***** válasza:
Hú,én nagyon furcsának találtam,mert nálunk korábban jött 35+2 napra,mi 6 napig kórházba is voltunk. Hazajöttünk egy hétfői napon,szerdán jött ki a védőnő először,a gyerekorvossal pedig telefonos konzultációnk volt csak,mondta ha gond van hívjam nyugodtan,talán 1x hívtam,de más miatt.:D Ez július 25.-n volt,és augusztus végén kellett menni először,ha jól emlékszem 24 körül,szabadságolások is voltak,helyettesítések,meg mondta a telefonba,hogy szakmabeli is vagyok úgy is,de fura azért. Ő amúgy nem szokott házhoz menni így olvastam mástól is,ráadásul eléggé telve van,sok körzeten kívüli(mi is)hozzájárunk,mert jó orvos,de ez érdekes volt tőle azért. :D
2023. ápr. 4. 13:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!