Van olyan, aki a nutriton-sűrítőt kiskanállal adja be?
Figyelt kérdés
Mi eddig cumisüveggel próbálkoztunk, lefejt anyatejbe kevertük. a kajalasat teljesen összezavarta, de a kanalat és a tartalmat is kiöklendezte. ezt miért csinálja? 3,5 hós, a sok bukas miatt kell a sűrítő2010. okt. 7. 22:20
1/3 anonim válasza:
Én mindig kanállal adtam. 30 ml vízhez egy adagolókanállal kevertem, ebből adtam 1-2 kiskanállal szopi előtt. Megette és utána szopizott, kevesebbet bukott viszont nehezebben kakilt.
2/3 anonim válasza:
Megkérdezhetem mitől bukik ennyit?Mert nekem az első babám egyáltalán nem volt bukós ,a másodikat sem nevezném annak..bár párszor vissza jött neki,de sztem azért mert nagyon gyorsan nyelte a tejet és sok levegőt szívott be...mióta lassabb folyású cumink van azóta egyáltalán nem bukik..27hós és 5hetes baba mamája
3/3 anonim válasza:
Mi is kiskanállal adtuk be, de ettől meg sok levegőt nyelt, ezért a szoptatás egy kínszenvedés volt,mert állandóan büfiztetni kellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!