Állítja "szegény gyerek" de szerintem ezek teljesen rendben való nevek nem? Mi ezekben a béna? Attól hogy valaki szerint "béna" név még másnak tetszett és nem kéne ilyen véleményt alkotni szerintem. Mit gondoltok?
Szerintem minden rendben van ezekkel a nevekkel, ne foglalkozz azzal, ha valakinek nem tetszik. Az csak az ő véleménye.
2023. ápr. 2. 16:53
2/9 anonim válasza:
Azt gondolom, hogy nagyon a lelkedre vetted. Te kérdezted ismeretlenek véleményét, aztán az is baj hogy kifejtik?
„Attól hogy valaki szerint "béna" név még másnak tetszett és nem kéne ilyen véleményt alkotni szerintem.”
Attól még hogy neked tetszik, más tarthatja bénának, nem?
Nem kell ebből ilyen ügyet csinálni, meg szerintem a gyereked nevét idegenekkel megszavaztatni sem. Amúgy szerintem sincs semmi baj ezekkel a nevekkel, de elfogadom, hogy más szerint meg igen.
2023. ápr. 2. 17:03
3/9 anonim válasza:
Az előző kérdésedre válaszként a Lucát írtam. Nem azért, mert tetszik, hanem azért, mert felsoroltál néhányat, hogy abból válasszunk. Egyébként egyik sem tetszik a felsoroltak közül de hát nem is az én gyerekem fogja viselni hanem a tied. Egy ilyen oldalon el kell fogadni a pozitív és a negatív véleményeket is. Van aki normálusan ad hangot a véleményének és van aki kicsit keményebben. Ne foglalkozz vele.
2023. ápr. 2. 17:07
4/9 anonim válasza:
A Luca szerimtem nem olyan szep...
2023. ápr. 2. 17:28
5/9 A kérdező kommentje:
meg szerintem a gyereked nevét idegenekkel megszavaztatni sem...
ez csak szerinted van így, nem értem miért kell egyből erer gondolni.
A név má ki van választva csupán kíváncsiságból kérdezek, nem az itteni válaszok alapján döntök...de látom itt minden baj mindenkinek...:( szívemen ütött
2023. ápr. 2. 19:10
6/9 anonim válasza:
A Luca tetszik, a Liza közepes, a Lèna bèna.
2023. ápr. 2. 19:25
7/9 anonim válasza:
Akkor tényleg nem értem… ki van választva a név, te mégis megkérdezel idegeneket, hogy melyik illik jobban a vezetéknévhez. Nem teljesen mindegy? Lebénázták, amit választottál? És akkor mi van?! Gondolom még neked se tetszik minden név. Nem kell úgy a lelkedre venni…
2023. ápr. 2. 20:06
8/9 anonim válasza:
Nekem sem a kedvenc neveim; de el tudom képzelni; hogy valaki szeressen ezekkel a nevekkel élni. Még felnőttként is; amikor már kinyílt a tudata. Sőt, a Liza amúgy még tetszik is, jó hangzása van; csak nekem amúgy egy kicsit külföldies, meg becenévszerű. Mintha valami hiányozna róla. Pl Elizabet, Linett, Hannaliza, Eliza már teljesebb alakoknak tűnnek; Liza alapból mintha csak becézés lenne. Olyan hatású nekem,de amúgy teljesen rendben van. Luca nekem kislányos, gyerekes-hatású; ez is nekem becenév-szerű; de amúgy teljesen vállalható ez is. Léna nekem erőltetetten nőieskedős, erőltetetten vagánykodós, hogy mintha ki akarná erőszakolni ez a név, hogy kiemelten nőiesnek gondolják (magát ezt a nevet), meg, hogy kiemelten vagánynak. De amúgy ez a név is teljesen rendben van ; hogy tetszik-e valakinek, az ízlés kérdése. Miléna, Milena alakokban viszont tetszik; úgy már nagyon menőnek, kis finom, visszafogottnak találom ezt a nevet.
2023. ápr. 3. 22:29
9/9 anonim válasza:
*remélem,mindent jól fogalmaztam; ha nem, akkor bocsi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!