Tenyleg le van maradva a babam?
Koszonom a valaszokat!
Elnezest, a lerdesben kicsit rosszul.fogalmaztam. Igazabol nagyon erolkodik meg-meg emeli par mp re a fejet de hogy 45 fokos szogben tartsa, attol meg eleg messze van. Olyan szinte mindne hasratevesnel van hogy egyik iranybol a masikba forditja a fejet de kozben szinte nem is emeli.
3 hos oltasra mentunk, a vedono kutyafuttaban kitoltotte a kerdoivet, mondta, hogy kovetkezo heten hazhoz jon es megbeszeljuk reszletesen.
Az orvossal neztek a babat, a karjat a mellkasa ala raktak, ugy tartotta a fejet. Mondtak, hogy igy tegyem le, illetve gongyolitett takarot tegyek a hona ala. Ezt kedd ota csinalom. Azota azert mar latok valamennyi fejlodest.
Eddig sajnos nem tudtam sokat hasra tenni, mert vagy aludt, vagy eves utan volt. Most kb 1 hete kezd eberebb lenni, ugyhogy mar osszesen sztem 30 percet is van hason egy nap. Amikor csak lehet hasra teszem.
Gyerekorvosnal szobajott a Deveny de konkretat nem mondott.
Utana neztem a lehetosegeknek, nem sok, de azert van itt ahol lakunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!