Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Érdemes 1.5 éves fiúnak még...

Érdemes 1.5 éves fiúnak még venni egy babakocsit nyárra? A régit kinőtte, de azért még néha jól jön, mondjuk bevásárlásnál.

Figyelt kérdés
2023. márc. 30. 06:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Annyira gyerek függő,hogy nekünk soha nem is volt babakocsink,és nem is hiányzott.Ahová nem autóval mentünk,oda kendőben,meg csatos hordozóban vittem,később triciklink nekünk is volt,mégkésőbb futóbicaj,majd rendes bicaj.
2023. márc. 30. 09:45
 12/17 anonim ***** válasza:

Én anno megvettem a sportbabakocsit újonnan nem 2 ftért, a gyerek kb 2szer ült bele... 2 hónap után adhattam el.. pénzkidobás volt.

Babitaxi esetleg?

2023. márc. 30. 10:09
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Még 3 évesen is használtak babakocsit a gyerekeim, 1 éves koruk után már ilyen minire csukható babakocsijuk volt
2023. márc. 30. 10:19
 14/17 anonim ***** válasza:
46%
Egy aktív, tenni akaró, érdeklődő, kíváncsi gyerek nem fog babakocsiban megulni az biztos, miután tud járni. De ha ehhez van hozzá szoktatva, hogy a séta nem felfedezés, csak minél előbb érjünk oda, akkor el lesz benne.
2023. márc. 30. 11:20
 15/17 anonim ***** válasza:
65%
14 jó nagy baromságot írtál. Tőlünk 1 km-re van a játszótér, másfél km-re a bolt. Amikor megtanult járni fél évig valóban nem akart babakocsiba ülni, de aztán rájött, hogy a játszótéri rohangalas után fárasztó neki plusz 2 km-t gyalogolni, ha mondjuk a boltba is bementünk.
2023. márc. 30. 11:28
 16/17 anonim ***** válasza:
Szerintem várj a megvásárlásával nyárig, mert ilyen korban 2-3 hónap alatt is rengeteg minden változhat. Mi pont másfél éves koráig használtuk, ahol egyik napról a másikra “leszokott” róla. Egyik barátnőm gyerekének sosem jött be a babakocsizás , őt csak hordozni lehetett, de gyakran látok 3 éveseket is babakocsiban. Gyerekfüggő… Várj még egy kicsit a vásárlással.
2023. márc. 30. 14:36
 17/17 anonim ***** válasza:
73%
Én lányom 3 éves lesz, és még simán beleül a kocsiba, van, hogy ő kéri.🤷 Minden gyerek más.
2023. márc. 30. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!