Apasági teszt, ez hogy lehetséges?
Figyelt kérdés
Két férfival is voltam, amikor a kisfiam fogant. Mindkettővel csináltam dns tesztet, és mindkettő azt hozta ki, hogy az az apa, aki csinálta a tesztet. Nem vagyok hülye, sokat olvastam a témában, és tudom, hogy ez biológiailag lehetetlen. Mindkét mintavételnél ott voltam, persze utána lehet csalhattak valahogy, mert ők küldték be, de nekik se érdekük, hogy ők fizessék utána a gyerektartást. Nem kamu és poénos hozzászólásokat nem szeretnék. Tanácstalan vagyok. Csináljak mindkettővel új tesztet? Külsőre egyébként az egyikre hasonlít egyértelműen, a gesztusai viszont a másikra, így még ez alapján sem tudom, egyébként is nagyon pici még, 5 hós.2023. márc. 29. 15:15
1/16 anonim válasza:
A két férfi nem egypétéjű iker véletlenül? :D
Csak akkor lehetséges hogy valós az eredmény :D
2/16 anonim válasza:
És ezek szaporodnak pasztmek...
3/16 anonim válasza:
2
nekem is ez jutott az eszembe
4/16 A kérdező kommentje:
Két diplomám van és egy szakítás után voltam, ezért csináltam hülyeséget. Én is tudom, hogy ez lehetetlen, ezért érdekelt volna valami segítség, hogy ennek mi lehet az oka.
2023. márc. 29. 15:31
5/16 anonim válasza:
5 hósnál GESZTUSOK? o.O Úgy, hogy nem éltek együtt? Bajosan hiszem :D
Igen, ismételd meg a tesztet, és te küldd be. :)
6/16 A kérdező kommentje:
Az egyik egy exem volt, akivel korábban majdnem egy évet együtt voltunk, ezért eléggé ismerem a gesztusait. De igen, az lesz a legjobb, ha újra megcsináljuk és én küldöm be. Fel se kellett volna tennem a kérdést, csak összezavarodtam.
2023. márc. 29. 15:36
7/16 anonim válasza:
Biológiai apja csak 1 lehet, valami nagyon félrement a tesztnél, ismételd meg te, ne legyen esély se csalásra.
8/16 anonim válasza:
A pasi gesztusait én elhiszem, hogy ismered, de egy csecsemőnek nem igazán lehetnek olyanjai... Meg azok többnyire tanult dolgok, nem bizonyítja a rokonságot.
9/16 anonim válasza:
Volt szünet a két teszt között? Nagyon maximum azt tudnám elhinni, hogy Apa A , aki az igazi, megkapta az eredményt, majd elmondta ezt Apa B-nek, és ő direkt az Apa A dnst használta újra.
Ha egyidőben történt, megkérdezném a központot, hogy ez mi?
10/16 A kérdező kommentje:
B-Apa az exem, aki vissza akar hozzám jönni, én viszont nem szeretném. Így esélyes, hogy ő csalt vele :( Amúgy is a másikra hasonlít.
2023. márc. 29. 15:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!