Ki mikor engedte a kisállattal fizikai kontaktust?
Figyelt kérdés
Benti kutya/macska esetén mikor engedtétek hogy megérintse egyáltalán.
Én még nem díjazom az ötletet de egyre kíváncsibbak.
2023. márc. 28. 18:42
21/23 A kérdező kommentje:
Köszi 19-es! Azért is jutott eszembe mert a bexero meg oltásból még csak 1et kapott pl. Szóval hogy ha még csak fél éves akkor is mehet már az ilyen szintű inger a szervezetének. De akkor nem fogom már elkülöníteni őket semennyire. Eddig csak azt nem hagytam hogy megfogják vagy megnyalják egymást. De akkor megnyugszom köszi!
2023. márc. 29. 08:48
22/23 anonim válasza:
Én hagytam hogy hozzáérjenek egymáshoz, de ha a kutya megnyalta a gyerek kezét akkor letöröltem nedves törlőkendővel. De én a mai napig kivagyok ettől a nyalogatás dologtól, kiráz a hideg ha az én kezemet nyalja meg a kutya akkor is. Pedig 2 benti kutyánk is van és imádom őket, de ne nyalogassák se a gyereket se engem :D
23/23 anonim válasza:
A nulladik pillanatban, persze felügyelettel. Őszintén, én nem értem az ilyen kérdéseket, nálunk családtag a háziállat is, a legtermészetesebb, hogy megmutatjuk nekik az új családtagot. Az összes kisgyerekes kutyás ismerősömnél egyetlen pillanatig nem volt ez kérdés. Utána persze az állat habitusa, reakciója is számít, nyilván felügyelet nélkül még sokáig nem fogja hagyni őket az ember. Amint mászik a baba, mindent megfog pl. a múltkor is láttam egy picit egy parkban konkrétan a járdán mászott végig, hiába akarta az anyuka, hogy a füvön maradjon... Szóval akkor a saját családtag állattól, aki normál esetben megfelelően ápolt, gondozott stb., mi értelme annyit parázni, hogy egy évig nem engedi valaki hozzá, mint itt olvasom az egyik válaszban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!