Akkor mit adjunk a VIGANTOL HELYETT? én nem szívesen adom tovább ezt és még csak fél éves a babám.
értem, köszi! ezért kérdeztem, mert fogalmam nem volt,va-e helyette vmi más.
köszönöm!!
sziasztok,
mi ma voltunk a dokinál és vigantolt irt fel a kicsinek. mi a gond vele??
Ági
Nem kell parázni. Külföldi Vigantolokba a cseppentőbe találtak valamit, ami kis mennyiségben nem káros.Csak a biztonság kedvvért vonják be nálunk is. Nekünk azt mondta a dokink, hogy nyugodtan adhatom.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
16:03-as: akkor a te dokid nyilvánvalóan fresenius "támogató", de 3 éves kor alatt NEM ADHATÓ! de te csak adjad!
én már a vigantolt sem adom, sőt semmilyen d vitamint!!!!! sok-sok gyümi, régen én sem kaptam d vitamin cseppet, és nem lettem szelepes....mint ahogy sokan mások sem....
hát én nem értek egyet azzal, hogy nincs gond Mo-on a vigantollal, mert a kiadott gyártás számok alapján nekünk is szennyezett a vigantolunk itthon. én azt gondolom, hogy ha nem lenne káros, nem vonták volna visza az összeset!!!!!
sose lehet tudni!! én nem szeretek a gyerekem életével játszani, akármilyen kis dologról legyen is szó!
én biztos nem adom tovább a fiamnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!