Kezdhetjük már a tejet vagy most 2 hétre adjak tápszert neki? 11hós múlt a lányom, nem hajlandó szopizni már szinte egyáltalán, reggelre és estére helyettesíteném a szopit.
nincs egy "műszer" a babákban, ami átállítódik 1 éves korukban és onnantól már kaphatnak tejet:)ez a 2 hét nem számít...
amúgy ha annyira jó a tápszer, sőt jobb mint a tej, mert a tejben semmi jó sincs, akkor átszokom én is:)
szerintem nyugodtan adhatsz neki már, az egy év egy hozzávetőleges idő. 1-2 hét nem számít. ha eddig nem evett tápszert, felesleges azt adnod. kipróbálhatod a tejitalokat is,ahogy ajánlották, de por alakú tápszer szerintem már felesleges.
mielőtt azt gondolá bárki,hogy tápszer-ellenes vgyok, az én babám 6 hós és már tápszeres. és tejallergiás is, szóval spec. tápszer kell és mi a tejtermékeket sem ehetjük 1 éves korig. akkor csinálnak majd vizsgálatot és kiderül, hogy mi a helyzet, kell-e tovább tartani a diétát.
ha a tiéd allergiás lenne, már jelentkeztek volna tünetek a tejtermékekre! ha sajtot, joghurtot, túrót, túrórudit eszik és semmi baja, akkor nem hinném, hogy allergiás lenne!
már bocsi, de kinek és milyen tapasztalata?
az én gyerekem tejallergiás, és betartom az alapvető tiltások a hozzátáplálásban, de úgy félünk a tejtől, mint a tűztől, pedig generációk nőttek rajta fel (nem mintha jónak tartanám a dologt, de ez volt régen és pont.)
nyugodtan ad 3,5-es tejet, higítsd meg, szerintem nem para.
Én csak azt nem értem, ha a 3,5-ös tejet javasoljátok a babának, akkor ugyan minek higitsa???
Merthogy tápanyagból azért nincs benne olyan sok ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!