Felhívta valaki a gyermekorvost a Vigantol miatt? Milyen választ, tanácsot kaptatok tőle? Adhatjátok tovább a cseppeket?
Figyelt kérdés
2010. okt. 7. 14:29
1/18 anonim válasza:
az enyémnek semmi infója nem volt erről :S, úgyhogy én is kíváncsian várom már gyerekorvosok válaszait..
2/18 anonim válasza:
Én épp ma reggel hívtam fel a gyerekdokinkat, azt mondta, ő nem tud semmiről, nyugodtan adjam tovább a lányomnak a vigantolt (22 hós).
3/18 anonim válasza:
lemaradtam valamiről?Miért mi van már megint?
5/18 anonim válasza:
2.vagyok, még azt akartam írni, csak lemaradt, hogy voltam patikában is ma, ott meg azt mondták, hogy vissza kellett küldeni minden náluk lévő vigantolt, és hogy szerintük most egy darabig ne adjam a lányomnak, és még azt is mondták, hogy a gyerekorvosok tudnak meg mindig mindent utoljára.
Ezt nem tudom, mennyire igaz, de nem tudom elképzelni, ha tényleg annyira veszélyes lenne, akkor megengednék, hogy a gyerekorvosok javaslatára menjen tovább is a vigantol szedése.
7/18 anonim válasza:
nehogy leirjátok h mi van vele?!
8/18 anonim válasza:
Aki lemaradt itt minden benne van.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
9/18 anonim válasza:
Mi a baj vele???Ne ijesztgessetek!:( Mi ma voltunk 1éves státusz vizsgálaton,még rá is kérdezett a védőnő,hogy szedjük-e?És hogy télen is adjam minden nap.
10/18 anonim válasza:
Ne adjátok,patikussal beszéltem.Tegnapi órumban már sokan írtunk róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!