Ebben az időben miben altatod az újszülötted éjjel?
A SIDS-nek (bolcsohalal) 4 komoly rizikofaktora van. Ebbol kettot teljesitesz is, az egyik a tuloltoztetes, a masik a hason altatas.
Ennyire nem felsz a bolcsohalaltol? Vagy miert csinalod, miert teszed ki a veszelynek ?
#2 Az újszülött alhat hason. A kórházban az enyém a csecsemősök tették hasra aludni. Ne beszélj hülyeséget.
Kedves kérdező: én is megpróbálnám rövid ujjúval meg rugival es ha nem jo akkor siman rugival.
Szerintem a hosszuuju body plusz a hosszuuju rugi sok.
Tavaly aprilisban szultem,amikor jottunk haza a korhazbol sokkal.hidegebbek voltak mint most marciusban..
Rovidujju body plusz hosszuujju rugiban altattam,vagy hosszuujju bodyban es egy kis nadragocskaban.nalunk is 21,max 22 fok van ejjel
Az enyém nagyon fázós lehet. Hosszú body és 2,5 togos hálózsák van rajta, de ennél kevesebben fázik is.
Ha a tiednek melege van, meg lehet próbálni vagy a rugit csak, vagy body plusz nadrág. Ha esetleg így fázik, akkor majd gyorsan korrigálsz, azalatt a pár óra alatt nem fog megfázni.
Rövid body hosszú pizsi plusz pléd( hálózsàk nagy rá)
A kórhàzban ennyit tettek rá a 27-8 fokban.
Azt nagyon túlzásnak éreztem, de nàlunk éjjel 21 fok van
Én hosszú pizsiben ès vastag takaróval alszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!