Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit jelenthet, ha 4 hetes...

Mit jelenthet, ha 4 hetes baba nyujtogatja a nyelvet, vagy ha ragja a kezet? Ehes?

Figyelt kérdés
2010. okt. 7. 08:32
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem, csak már ezt is tudja :) A kezét megtalálta, be tudja dugni a szájába, bár ilyenkor ez még nem tudatosan történik, így nem is tudja tudatosan kivenni a szájából. A nyelvöltögetés is a testének felfedezéséből adódik, már erre is képes .) Ha közel hajolsz hozzá, te is öltögeted a nyelvedet, akár utánozni is fogja a te arckifejezésedet. Ha nem sír, láthatólag nem éhes, nem rángatja a kis fejét jobbra-balra éhesen, nem is éhes biztosan :)
2010. okt. 7. 08:36
 2/10 anonim ***** válasza:
Én a nyelvnyújtogatásra inkább az éhséget mondanám, a kézrágás nem feltétlen. Nálunk volt szopi után, hogy annyira rágta, szívta a kezét, cuppogott vele, aztán ez is elmúlt.
2010. okt. 7. 08:40
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
Egyértelmű éhség jelei.
2010. okt. 7. 08:58
 4/10 anonim ***** válasza:

Cáfolom az utolsó választ. Nálunk egyértelműen NEM ennek a jele volt.

Én is azt hittem, mert itt egy okos azt mondta, de mikor ezt csinálta evés után, SEMMIT nem tudtam belédiktálni, még tápszert sem.

Ha gyarapszik a gyerek, és van elég pisis pelusa, akkor ez annak a jele, amit az első válaszoló írt.

2010. okt. 7. 09:08
 5/10 anonim ***** válasza:
Felfedezte a kezét és a nyelvét.
2010. okt. 7. 09:33
 6/10 anonim ***** válasza:
vagy éhes vagy nem... nálunk is az éhség jele volt.
2010. okt. 7. 09:35
 7/10 anonim ***** válasza:

A babáknak kifinomult jelzései vannak arra hogy kifijezzék éhesek!És fokozatok vannak benne!

Az első jel az éhségre,az hogy forgatja a szemeit (ilyen gyorsan mozgatja ,mintha ide oda nézegetne!Sokszor az újszülöttek ezt még álmukban teszik!

A második a nyelvnyújtogatás

A harmadik a cuppogás (csak simán kéz nélkül)

a negyedik a sírás!

De mire sír addigra már végigjelezte ezeket (kb 20 perc)

A kézrágás az egy új dolog aminek örül hogy tudja!Hamarosan finomodni fog néhány ujjára,majd csak akár egyre is!

10 hós kislány anyuja

2010. okt. 7. 09:36
 8/10 anonim ***** válasza:

Mikor kismama voltál volt valami gond a pajzsmirigyeddel?

Nem ilyesztgetni akarlak, de nekünk is ezt csinálta, és mondtam a doktornőnek és azt mondja figyeljem mert pajzsmirigy probléma álhat a háttérben. Ha sokat csinálja említsd meg a dokinak és elküld egy vérvételre. De ha abba hagyja a picurka akkor szerintem nincs semmi gond, csak éhes és nagy felfedező! Imádnivalók.

9 hónapos baba anyukája

2010. okt. 7. 10:36
 9/10 anonim ***** válasza:
8:40-es vagyok, amikor még nagyon pici volt a babám, akkor ha éhes volt, úgy mozgott a szája, mintha szopizna, a nyelvét is mozgatta, kereste a cicit. De most 8 hósan is van, hogy kiveszem a cumiját, ha nem tudom, hogy éhes-e már eléggé és most is, mintha enne, enni akarna, úgy mozog a szája.
2010. okt. 7. 14:07
 10/10 A kérdező kommentje:
Az en babam kifinomultan ordit, ha ehes, nincs fokozat.es ha kaja utan nyujtogatja a nyelvet, amibol mindig azt hiszem, ehes, probalom még etetni, erre olyan hisztit csap...ja, es ha mar nem ker, eleg volt, azt is nyeritessel jelzi. 4 hetes
2010. okt. 8. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!