Mit jelenthet, ha 4 hetes baba nyujtogatja a nyelvet, vagy ha ragja a kezet? Ehes?
Cáfolom az utolsó választ. Nálunk egyértelműen NEM ennek a jele volt.
Én is azt hittem, mert itt egy okos azt mondta, de mikor ezt csinálta evés után, SEMMIT nem tudtam belédiktálni, még tápszert sem.
Ha gyarapszik a gyerek, és van elég pisis pelusa, akkor ez annak a jele, amit az első válaszoló írt.
A babáknak kifinomult jelzései vannak arra hogy kifijezzék éhesek!És fokozatok vannak benne!
Az első jel az éhségre,az hogy forgatja a szemeit (ilyen gyorsan mozgatja ,mintha ide oda nézegetne!Sokszor az újszülöttek ezt még álmukban teszik!
A második a nyelvnyújtogatás
A harmadik a cuppogás (csak simán kéz nélkül)
a negyedik a sírás!
De mire sír addigra már végigjelezte ezeket (kb 20 perc)
A kézrágás az egy új dolog aminek örül hogy tudja!Hamarosan finomodni fog néhány ujjára,majd csak akár egyre is!
10 hós kislány anyuja
Mikor kismama voltál volt valami gond a pajzsmirigyeddel?
Nem ilyesztgetni akarlak, de nekünk is ezt csinálta, és mondtam a doktornőnek és azt mondja figyeljem mert pajzsmirigy probléma álhat a háttérben. Ha sokat csinálja említsd meg a dokinak és elküld egy vérvételre. De ha abba hagyja a picurka akkor szerintem nincs semmi gond, csak éhes és nagy felfedező! Imádnivalók.
9 hónapos baba anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!