Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Esett ki szobahintából már...

Esett ki szobahintából már valaki babája? Elég biztonságos egy 8 hós babának?

Figyelt kérdés
2010. okt. 7. 01:04
 1/7 anonim ***** válasza:

Ezt neked kell látnod, hogy milyen kivitelezésű az a szobahinta?... Hogyan rögzíthető benne a baba?!... A használati utasítása szerint mekkora gyereknek ajánlott használni?... A gyereked hogyan tűri benne a hintázást?!...

Természetesen, ne hagyd benne felügyelet nélkül a gyereket, legyél mellette, ha netán kimászni akarna...

2010. okt. 7. 01:10
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekünk állványos van, mert apa nem engedte a fúrást. Azért vettem, mert gondoltam jön a tél és akkor lenne annyi idős, hogy már érdekelje. Már másfél éves, de nagyon szereti. Felügyelettel hintázik, soha nem volt gond.
2010. okt. 7. 07:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekünk állványos szobahintánk van, 7 hós kora óta, most 22 hós. Nem esett ki egyszer sem, de nem is hagytam soha felügyelet nélkül benne. De még csak vészhelyzet vagy ijedelem sem volt.
2010. okt. 7. 08:31
 4/7 anonim ***** válasza:
Egyrészt tényleg nagyon fontos a felügyelet, másrészt meg kell tanítani, hogy ne ficánkoljan, mindig kapaszkodjon. Szerencsére nem esett még ki hintából, de egyszer egy rosszul rögzítettből (egy játszótéren) majdnem. Azt hittem megáll a szívem is amikor elkezdett billenni. Apukája épp'hogy eltudta kapni.
2010. okt. 7. 08:32
 5/7 anonim ***** válasza:
majdnem.nekünk sima ajtókeretbe fúrt műanyag hintánk van.egy pillanatig nem néztem oda,a gyerek visít,hát látom, hogy fejjel lefele van a hinta.Ha nem látom, nem hiszem el.Szerencsére nem esett ki, nem is értem.Biztos azért,mert kapaszkodott meg nem nyújtva,hanem hajlítva volt a lába.Úgyhogy ezentúl egy pillanatra se veszem le a szemem róla.Aznap a szomszéd kisfiú is így járt.Túlságosan előrehajoltak.
2010. okt. 7. 09:10
 6/7 anonim ***** válasza:
nekünk is állványos van. az első használat alkalmával lefeslett róla az öv, ami a babát tartja... azóta hosszú sállal kötöm át a mellkasánál, ez tartja valamennyire. de mindig ott állok mellette, löködöm, bohóckodunk. nem merném otthagyni.
2010. okt. 7. 12:30
 7/7 A kérdező kommentje:

köszike.

kedves utsó és mi lett a picivel? kiesett? lett valami baja?

2010. okt. 8. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!