Szerintetek szép a Rege lány név?
Figyelt kérdés
Ritka nevet szeretnénk a kislányunknak
“Hosszabb” vezetéknévhez
2023. márc. 17. 20:40
11/38 A kérdező kommentje:
A Rege Női név
Regős/Regő a fiú
2023. márc. 18. 04:27
12/38 anonim válasza:
Mókus Regő jut eszembe a Bogyó és Babócából. Nem értitek hogy nem lesz különleges a gyerek mert ilyen neveket adtok nekik?
13/38 anonim válasza:
Szerintem ennel sokkal szebb és nőiesebb ritka nevek vannak,mint ez. Nem tetszik nem szép a Regő sem.
14/38 anonim válasza:
Nekem tetszik, listás is volt. Csak fiunk született. Amúgy egyáltalán nincs fiús hangzása, nem is tudom, miért ugrik be többeknek ez. A Regő fiú név. Nekem inkább például a Villő, ami fiúsan hangzik.
15/38 anonim válasza:
Ha mindenáron az ősmagyar nevek tetszenek akkor ezerszer inkább egy Rege, mint még egy Zselyke.
A Regét lehet becézni Reginek legalább. De a Lelle is ősmagyar és hangzásban is hasonló.
18/38 adakerekes válasza:
Én adnám a kislányomnak, ezerszer inkább ez a név mint a Lili,Virág Stb….
20/38 anonim válasza:
Miert lenne csúnya név?
Meg “kibszas” a gyerekkel?
A ti nevetek se tetszik szerintem mindenkinek
Tiszta óvoda
Csak nehogy a végén kiderüljön hogy 40+ évesek vagytok
De még mindig itt élitek az életetek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!