Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 8 hós baba miket ehet? Reggeli...

8 hós baba miket ehet? Reggeli? Vacsora?

Figyelt kérdés
még szopcsizik,nem akarja enni a bébi ételeket!!mit adhatok neki,,amit mi is eszünk?
2010. okt. 6. 20:41
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
a túrót hogyan adjátok?köszi a sok jó választ!!!!!!
2010. okt. 6. 23:47
 12/14 anonim ***** válasza:
Szerintem még nem ehet,ami ti.Nekem pénteken lesz 10 hónapos a kisfiam,de még külön főzök neki.
2010. okt. 7. 08:26
 13/14 anonim ***** válasza:
Én épp a minap láttam a Rossmannban, hogy egypár babakajában van túró is, talán először ilyet vegyél neki, azt hiszem Hippes volt.
2010. okt. 7. 08:36
 14/14 anonim ***** válasza:
Én vettem a boltban túrót, de olyat ami nem olyan nagy darabos, hanem könnyen szét lehet nyomkodni. A gyümölcsöt turmixoltam és utána összekevertem a túróval. A kisfiam nagyon nagyon szereti! :-) Nem akar enni nagyon darabos ételt de a túrót sok gyümivel megeszi. Még csak hétfőn lesz 8 hós a kisfiam...és még nincs foga...:-(
2010. okt. 7. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!