Hogy csináljam hogy ne napi 6 szor egyen? Reggel 6 kor kell, reggeli, aztán 9 kor,12kor 15kor 18kor, és este 20kor még vacsi. Hogy csináljam? 5 honapos baba
Figyelt kérdés
mondjuk,van amikor csak este 6 kor eszik utoljára,azaz nem vacsizik,de olyankor hajnali fél 4 körül felkel enni?2010. jún. 1. 14:10
1/7 anonim válasza:
szia.mi is pontosan így ettünk ahogy ti 6,9,12,15,18,20.pár napja áltunk át a 6,10,14,18,20 órásra.van persze amikor picit elöbb vagy késöbb van a kajcsi de eddig egész jól müködik.én ugy csinálom h ha felébred jóval evés elött megkínálom vízzel ,iszik kicsit el van stb.próbálom húzni picit az időt:)és a víz után is megmarad az étvágya nem veszi el.sok sikert.14 hetes kiscsaj anyuja
2/7 anonim válasza:
első vagy.amugy miert marad ki a vacsi?sztem az fontos lenne h fürcsi utan is egyen és hátha akkor tovább aludna
3/7 A kérdező kommentje:
nemtudom,mért marafd ki,mert hiába kinálom neki,nemkéri,elforditja a fejét,és sir.
2010. jún. 1. 14:27
4/7 anonim válasza:
Mi ezzel a baj? Szerintem teljesen rendben van! Ha este 6-kor eszik, nem csodálom hogy hajnalban ébred.
Ráértek még azzal, hogy csak napi 5-ször egyen.
(Ha úgy vesszük, a lányom 2 évesen is még 6-szor kap enni, , mert elalvás előtt még kakaózi egyet.)
5/7 anonim válasza:
A lányom 15 hónapos és még mindig napi 6x eszik. Miért baj ez? Szerintem is ráértem még áttérni a napi 5-re. Ráadásul ez gyerek függő, melyik mennyire szereti a pociját.
6/7 anonim válasza:
Így eszik a fiam 8 hónapos elmúlt : 6,9,13,17,20
jobb ha van idő az evések között akkor rendesen eszik !
7/7 anonim válasza:
Hmmm....kisfiam 8 hós, igy eszik: hajnalban (nem mindig)3,aztán 7, 10, 1, 4, 6, fél 8. Tehát ha pörgős napja van(sokat mozog)akkor 7x eszik,ha nem akkor az éjszakai kimarad és 6x.MIÉRT baj ez?????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!