Szerintetek ez normalis a kisfiamnal?
Sziasztok, kerdezzem mar meg tapasztalt anuykaktol, h szerintetek rendben e van a 2 eves kisfiamnal a here.
1. Az egyik nagyob mint a masik, es az a kisebb feljebb is van.
2. Mikor pelenkazom at, elofordul, h felugranak vagy mind a ketto, vagy csak az egyik (az amelyik nincs lefixalva, mert volt egy lagyekserv mutete es lerogzitettek a golyot is). De ugy, h nem talalom, de nemis igazan akarom nyomogatni, mert par masodperc / perc mulva visszajon.
3. Amikot puhak es lazak a herezacskok latom mind a 2 golyot benne. Amikor az egyik osszeszukul es megkisebbedik, akkor latom, h felugrik. Normalis, h csak az egyik vagy mind a kettonek kellene egyszerre?
Koszonom!
Minimális asszimetria természetes. Komolyan mondom, hogy nézd meg a párodét. Neki se egyforma.
Teljesen normális, hogy néha felugrik, lehet a hirtelen hidegtől akár.
Nekem is férjem mondta ezeket a dolgokat, ő jobban benne van a témában.
Es ha egyedulallo anyuka ?
En pl. az vagyok, fogalmam sem volt ezekrol, anno nem nezegettem az exeim hereit. A gyerekem apja meg nem tartja velunk a kapcsolatot.
Teljesen normális!
Üdv egy két gyerekes apuka
(Egyébként egy felnőtt férfinak másmilyenek a heréi mint egy kisbabának, pl felnőttkorban nem szoktak már felhúzódni a hasüregbe)
Koszonom szepen mindenkinek. Igen, kerdeztem a ferjem, azt mondta h neki ha felugrik, mert h minden ferfinek felugrik, akkor ott van, csak feljebb, tehat kitapogathato.
A kisfiamnak meg nem. Azert kerdem, hogy tapasztalatbol ti h alltok a kisfiaitoknal. Nekik sem lehet e kitapogatni...
Egyebkent olvastam, h serdulo korra megkell h szunjon ez a dolog, h ha fel is ugrik, de marad lent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!