Túl szép a gyerekem, féltem, mit lehet tenni?
1,5 éves lányom van. Persze, gyönyörűnek látjuk mi is az anyjával. De az utóbbi időben egyre több dícséretet kapunk, utcán megállítanak idegenek, gyönyörködnek benne, boltban idegenek odajönnek hogy hagy vegyenek a gyereknek egy csokit, erősködnek, hogy ilyen szép gyereknek "jár" az ajándék. Van amikor a boltos néni ad neki csokitojást, mert hát azt mondja "túl szép". Egy nő az utcán azt mondja, "olyan szép ez a gyerek, hogy nem lepődne meg, ha reklámügynökségtől keresnék meg. De ne adjuk oda semmiképp!" - nyilván, nem is terveztük.
Szóval minden napra jut valami, van amikor több is. Mit lehet tenni, hogy megvédjük a gyereket a kéretlen idegen ajándékoktól, kar / haj simogatásoktól? Nagyon kellemetlen már, és féltjük, el ne rabolják.
A kutyákat még el is lopják tényleg, nagyon gyakran, ha kistestű és divatos fajta és kiengeded az udvarra, ellentétben a gyerekkel.
Amúgy annyira bírom ezeket a kérdéseket, amiknek az a lényege, hogy az én gyerekem a legszebb, a legokosabb, a legügyesebb, de én oly szerény vagyok, hogy nekem ez valójában teher. Ha valaki meg megnyugatatja, akkor meg idegesen bizonygatja, hogy de-de-de-de! Az övé tényleg a leg!
Mondd, hogy ne érjenek a gyerekhez. Az enyémet 3x állították meg ügynökségtől és mindig utánafordultak mindenhol, dicsérték, de senki nem volt akkora suttyó, hogy megfogja a karját pl. Egyszer kétszer megsimogatták a buksiját és annyi. Én is csak bámulni tudom a képeken meg élőben, bár mostanában karikás lett a szeme, de nagyon szép gyerek. Élvezze, később kevesebb figyelmet fog kapni és másfajtát, a félelmed reális, de ne az elrablástól, hanem a fogdosástól félj, tömegközlekedés, utca, különórák.. az enyémnek a szájába nyúlt valami undormány a zebrán mikor mentünk át és csak közölte, hogy szép gyerek. Észre se vettem, csak hallottam, megköszöntem, és a gyerekem kérdezte hogy az a bácsi miért nyúlt a szájába.. a férfiak egy része undorító, én csak 9 éves kortól tapasztaltam, én is szebb voltam sokkal, tvben sokat szerepeltem, de ott sosem ért semmi rossz csak utcán, tömegközlekedésen meg ismerőssel.
Borzalmas az egész, valami nagyon nagyon szigorú szabályozás kellene és ezeket a nem feltétlen pedofil-de szexuális ragadozókat akik az erőfölényes felállást kedvelik ki kellene vonni a társadalomból. Minden pillanatban figyelni kell és ott lenni és ez sem elég, én sem vettem észre, egy pillanat volt az egész a tömegben a zebrán átkelésnél, és ha észre is veszem mi lesz? Még fel sem jelenthetném mert semmit sem kapnak az ilyenek. borzalmas világ, figyelni lehet csak hogy nyilvánosan megszégyeníthesse az ember az ilyeneket, hátha tönkremegy az életük és kinyírják magukat.
Nekünk is állandóan azt mondták, hogy miért nem viszem gyermekszépségversenyre a lányom.
Hatalmas szemek,szabályos arc,loknis haj...
Hallani se szerettem. Ma se. Tudom, hogy nagyon szép kislány, és féltem is emiatt. De mit tudok tenni? Így is úgy is felnő és jönnek majd a fiúk. Max majd jobban aggódok érte. Ennyi. Megcsúfítani csak nem fogom. 😀
Jezusom dehogy raboljak el.van egy 9 eves lanyom es egy 10 honapos fiam,mindkettore ugyanezeket a jelzoket mondjak.(szep aranyos cuki stb)olyankor megkoszonom,es tovabb allok.
Nem agyalok ilyen hulyesegeken,hogy elraboljak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!