Túl szép a gyerekem, féltem, mit lehet tenni?
1,5 éves lányom van. Persze, gyönyörűnek látjuk mi is az anyjával. De az utóbbi időben egyre több dícséretet kapunk, utcán megállítanak idegenek, gyönyörködnek benne, boltban idegenek odajönnek hogy hagy vegyenek a gyereknek egy csokit, erősködnek, hogy ilyen szép gyereknek "jár" az ajándék. Van amikor a boltos néni ad neki csokitojást, mert hát azt mondja "túl szép". Egy nő az utcán azt mondja, "olyan szép ez a gyerek, hogy nem lepődne meg, ha reklámügynökségtől keresnék meg. De ne adjuk oda semmiképp!" - nyilván, nem is terveztük.
Szóval minden napra jut valami, van amikor több is. Mit lehet tenni, hogy megvédjük a gyereket a kéretlen idegen ajándékoktól, kar / haj simogatásoktól? Nagyon kellemetlen már, és féltjük, el ne rabolják.
Az enyém 4,5 ugyanezt csinálják
De a fiammal is..
Nem gondolom, hogy kiemelkedően szépek. Nekem csodásak🥰
Szépek, cukik, kedvesek..nekem a legszebbek is… de ezt amit mondasz minden normális családnàl a kis gyerekkel csinálják.
( azèrt írtam a kitételt, mert ahogy làtom a poszkos/ szakadt ruhás, nem rendezett körülményes gyerekekkel nem szoktak)
Unokatesóm kisfia szerencsétlen úgy nézet ki, mint egy csúnya kis béka, mégis akárhova mentek pl. piac, pékség stb. folyton úgy jöttek el, hogy midnenféléket adtak a gyereknek ingyen. Tudom, hogy ronda dolog ilyet mondani egy kisgyerekre, de szegény tényleg elég csúnya volt, meg még az is. Távol ülő kicsi szemek, széles száj, ha mosolygott csak az alsó fogai látszottak, a felső nem, a haját meg folyton legépelték 2-3mm-esre. Ha a gyerek nem egy szutykos, ápolatlan kis szerencsétlen, akkor mindenki el lesz tőle olvadva, mindegy hogy tényleg szép vagy sem, mert a gyerekeknek van egy ilyen varázsa.
A szülei meg mind úgy gondolják, hogy az övék a legszebb. Egyszer láttam egy ilyen rajzolt mémet, egy szülőpár gügyögi egy iszonyatosan csúnya babának, hogy milyen gyönyörű, ő a legszebb, egy apa meg a gyereke nézi és ledöbben azon, hogy milyen csúnya a baba, aztán ránéz a sajátjára és azt mondja: Kíváncsi vagyok te hogy nézel ki valójában...
Költözz normális környékre.
Az én lányom is nagyon szép (nem én mondom, mások) volt kicsinek is, kamasznak is, most fiatal felnőttnek is. Mégse zaklatott ezzel senki.
Hehehehehe.
Elfogult szülő x620.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!