Miért nem tud magától kakilni a 4 hós babám?
Nagyon hasfájós volt 3,5 hóig, most meg már csak akkor kakil amikor laveolacot adok neki. Várok ált. 3-4 napot, de ez már nem igaz, hogy magától nem meghy. Nem kemény a széklete, inkább habos, rége pedig folyékony volt.
Van erre vmi homeopátiás szer vagy vmi más esetleg?

adj neki barackot vagy mecsek bébi teát az én babámnak is beindította a dolgokat:P
jó abázást

szia! ugyanez nálunk is a helyzet, pedig a babám csak 2 hónapos. hetek óta ez van. hasfájás, habos széklet, kaki csak segítséggel.
én hiába próbáltam a mecsek teát, a kamillát, a laevolactól görcsölt a hasa. gyümit én még nem mertem, csak 11 hetes a kisfiam.
bocs, hogy válaszolni nem tudok a kérdésedre, de nagyon nagyon érdekelne engem is a megoldás...

Az én babám is 4 hónapos. Általában 3-4 napra kakál, de volt olyan, hogy 5 nap. Soha nem nyúltam hozzá (lázmérő, szerek), hagytam, hogy maga intézze. De neki nem volt rosszabb a közérzete és nem volt igazán nyűgös emiatt (talán a 4. napon már igen).
Próbáld ki, ha vársz még egy-két napot, akkor mit csinál (persze, csak ha nem nyűgösebb és nem fáj neki). Mi egy hete elkezdtünk gyümölcsöt enni, és 2 naponta kakál.
Most már rendesen látni, amikor nyom (nagyon aranyos).
Esetleg a homeopatia.lap.hu nézz szét, találsz-e rá valamilyen szert.

Szia! Az is lényeg hogy tápszeres vagy anyatejes a kicsi. Ha tápszeres váltani kell. Ha anyatejes akkor érdemes az étrendedbe több gyümölcsöt bevezetni.
A barack nálam bevált. Nem kell neki sokat adni csak 1 kávéskanálnyit. Mi 1 1/2 hónaposan voltunk így de én csak 1 napig hagytam hogy ne legyen széklet mivel abban is már úgymond méreganyagok vannak és nem tesz jót a szervezetnek. Gyógyszert meg ne adj neki! Inkább olyant amitől neked is mehet a hasad. Mert a kicsik általában vagy anyura vagy apura hasonlítanak ebben is :D
6 hónapos kisfiú anyukája

szia! remélem, hogy a gondotok megoldódott, de ha a jövőben is lesz: olvastam a homeopatia.info.hu oldalon, hogy van bogyó kifejezetten erre a baba-gondra. sőt, szakértőnek lehet írni a problémádról és válaszol, tanácsod ad, hogy mi a pontos segítség. én ezt igénybe veszem, mert nálunk állandó a kaki-gond. így nem félek, hogy rosszul adagolom a bogyeszokat, vagy nem jó szert adok.
BUÉK nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!